Kayseri-2 Bakan İslam ve Özhaseki Sucuk-Ekmek Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Kayseri-2 Bakan İslam ve Özhaseki Sucuk-Ekmek Dağıttı

Kayseri-2 Bakan İslam ve Özhaseki Sucuk-Ekmek Dağıttı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, vatandaşlara sucuk-ekmek ve ayran dağıttı.

23.11.2014 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, vatandaşlara sucuk-ekmek ve ayran dağıttı. AK Parti Talas ilçe kongresine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, kendisiyle ilgili olan davaları kazandığı şeklinde bazı haberler yapıldığını ifade ederek, "Geçtiğimiz günlerde hatırı sayılır bir gazete, Kılıçdaroğlu'nun davaları kazandığını yazdı. Hatta dediler ki, sucuk paralarını cebimden vermişim, şov yapmışım. Onlar kazandıkları bir iki davanın sevincini yaşıyorlar. Şimdi yine kongre çıkışında yine o davalardan gelen paralarla aldığım sucukları dağıtacağız. Yiyenlere afiyet, onların da geçmişlerine rahmet olsun" dedi.

Bir takım çevrelerin kendisini ve çalışma arkadaşlarını karalama kampanyası düzenlediğini bildiren Mehmet Özhaseki, şöyle devam etti: "Biz ve arkadaşlarımız tertemiziz. Fakat bunlar algı yönetimine, algı idaresine başvurdular. Temiz insanları suçladılar, suçlu gibi gösterdiler. Yalan ve iftiralarla zarar vermeye çalıştılar. Ama Allah'a şükür, halkımız bunlara kanmadı. Daha sonra da kıvırtıyorlar, yalan söylüyorlar. Biz de bunları, bu iftiraları, yalanları takip ettik ve 60'a yakın dava açtık. Kazandığımız davalardan gelen paralarla vatandaşlarımıza sucuk dağıttık. Ancak açtığımız davalardan bazılarında biraz fazla hissiyat göstermişiz. Hissiyatla açtığımız birkaç davayı kazandılar ve çocuklar gibi sevindiler. Türkiye'nin büyük gazetelerinden birinde de koca koca ilanlar verdiler. Açtığım davalardan 2 tanesinden geçen hafta 15 bin lira tazminat aldım. Arkadaşlar haber yapmak istediler. Biz de artık bu davalar kabak tadı verdi, her zaman para alıyoruz, gerek yok dedik. Ama gördük ki, yalanlara devam ediyorlar. Şimdi kongrenin sonunda çıkışta, bu paralarla alınan sucukları dağıtacağız. Yiyenlere afiyet olsun, sebep olanların da geçmişlerine rahmet olsun" diye konuştu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, kongrenin yapıldığı salonun girişinde kurulan mangallarda pişirilen sucukları vatandaşlara dağıttı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri-2 Bakan İslam ve Özhaseki Sucuk-Ekmek Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Emirdağ'da iftar programına katıldı
    20:31 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Emirdağ'da iftar programına katıldı

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, memleketi Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığının düzenlediği iftar programına katıldı. Göktaş, programda yaptığı konuşmada, ilçede sosyal belediyecilik projelerinin başarılı bir şekilde uygulandığını vurguladı. Ayrıca, Emirdağ'ın ve Afyonkarahisar'ın gelişmesi için destek istedi ve AK Parti belediyeciliğiyle birbirinden güzel projelerin hayata geçirileceğini belirtti.

  • Enerji Bakanı Bayraktar, yeni doğal gaz rezervi umuduyla kuyu kazmaya başladıklarını açıkladı
    20:29 Enerji Bakanı Bayraktar, yeni doğal gaz rezervi umuduyla kuyu kazmaya başladıklarını açıkladı

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak programı kapsamında yaptığı ziyaretlerde, doğal gaz arama çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bayraktar, Sakarya gaz sahasında günlük gaz üretimini artırmak için yeni bir kuyu kazmaya başladıklarını ve birkaç hafta içinde yeni bir keşif ve ilave bir rezerv beklentilerinin bulunduğunu belirtti. Ayrıca, Türkiye'nin enerjide dışa bağımlılığını azaltmak adına yenilenebilir enerji yatırımlarının önemine vurgu yaptı.

  • Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı
    20:26 Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı

    Banu Parlak, borçlu olduğu bir dosyayla ilgili gittiği Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı. Adliyeyi birbirine kattan Parlak, savcı tarafından ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Banu Parlak'ın köpeği, komşusunun köpeğini parçalayarak öldürmüştü.

  • Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, koruyucu ailelerle iftarda buluştu
    20:25 Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, koruyucu ailelerle iftarda buluştu

    Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce düzenlenen iftarda koruyucu ailelerle bir araya geldi. Programda konuşan Vali Köşger, Adana'nın koruyucu aile sıralamasında 4. olduğunu belirterek, çocuklara sahip çıkmanın önemini vurguladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkilileri de programa katıldı.


Advertisement