Kaynarca'da Öğrencilere Yaprak Test Kitabı Desteği - Son Dakika
Yerel

Kaynarca'da Öğrencilere Yaprak Test Kitabı Desteği

Kaynarca Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile hazırlanan Eğitimde Kaliteyi İyileştirme Projesi kapsamında 8'inci ve 12'nci sınıf öğrencilerine yaprak test kitapları dağıtıldı.

16.11.2015 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaynarca Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile hazırlanan Eğitimde Kaliteyi İyileştirme Projesi kapsamında 8'inci ve 12'nci sınıf öğrencilerine yaprak test kitapları dağıtıldı.

Mimar Sinan Orta Okulu'nda öğrencilere yaprak testlerini veren Kaymakam Kemal Şahin, orta okullarda TEOG'a, liselerde LGS'ye hazırlanan öğrencilere Kaymakamlık olarak yaprak test dağıtımı yaptıklarını söyledi.

Sınav başarısında ailenin önemini vurgulayan Kaymakam Şahin, "Eğitimde başarıyı artıracak öncelik velilerdir. Veli sağlam durursa diğer paydaşları harekete geçirir. Böylece Kaymakamlık olarak hayata geçirme çabasında olduğumuz Eğitimde Kaliteyi İlerletme Projesi başarılı olmuş olur. Eğitimde başarının ekip işi olduğuna inanıyoruz. Okul yönetimi, öğretmen, öğrenci ve en önemlisi de aile bir ekip olmalıdır. Anne, baba, ağabey, abla, büyükbaba, büyükanne yerine göre ekibin içinde olmalıdır. Eğitimde Kaliteyi İlerletme Projesi'nin başarısı birlikte hareket etmekle mümkün olabilir. Başarılı okullar ailelerini de eğitiyor, işin içine katabilen okullar oluyor" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaynarca'da Öğrencilere Yaprak Test Kitabı Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement