Kaynak Holding'e Ait 13 Şirket Daha Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Kaynak Holding'e Ait 13 Şirket Daha Ortaya Çıktı

Kaynak Holding’e atanan kayyumlar, yaptıkları incelemelerin ardından holding bünyesi faaliyet gösteren 13 şirket daha olduğunu belirledi.

20.11.2015 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaynak Holding'e atanan kayyumlar, yaptıkları incelemelerin ardından holding bünyesi faaliyet gösteren 13 şirket daha olduğunu belirledi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine Kaynak Holding'e Anadolu 10. Sulh Ceza Hakimliği'nce atanan kayyumlar holdinge bağlı 19 şirket, bir vakıf ve derneğin dışında holding bünyesinde faaliyet gösteren 13 şirketi daha belirledi.

Kaynak Holding'e atanan kayyumlar, şirketler bünyesinde gerçekleştirilen mali işlerle ilgili evrakları ve banka hesaplarını incelemenin ardından, atamanın yapıldığı gün Sürat Kargo Lojistik ve Dağıtım Hizmetleri AŞ'nin Bank Asya hesabında bulunan 1 milyon 500 bin liranın farklı bir hesaba transfer edildiğini ortaya çıkardı.

PARALARI VAKFA BAĞIŞLADIKLARI DA TESPİT EDİLDİ

Ayrıca atamadan kısa süre önce Kaynak Holding'e bağlı bazı şirketlerin de kasalarındaki paraları yönetim kurulu kararlarıyla vakfa bağışladıkları da tespit edildi. Holding bünyesinde Tekirdağ'da hayvancılık işleriyle ilgili kurulu olan bir şirketin ise mal kaçırdığı belirlendi.

Sürat Kargo Lojistik ve Dağıtım Hizmetleri AŞ ve N-T Kitap Kırtasiye Büro Malzemeleri Pazarlama ve Turizm Ticaret AŞ'nin atamalardan hemen önce piyasada çalışmakta olan şubelerinin yaklaşık yüzde 70'ini kaparak tolu işten çıkarımlar yaptığı belirtildi. Kayyumların konularla ilgili hazırladığı raporları savcılığa sunacağı bildirildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaynak Holding'e Ait 13 Şirket Daha Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement