Kaymaz'a 1968 Diyarbakıspor Forması - Son Dakika
Yerel

Kaymaz'a 1968 Diyarbakıspor Forması

Erdemliler Hareketi Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz ve beraberindeki heyet 1968 Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Bedihan Akyol'u ziyaret etti.

04.12.2015 23:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemliler Hareketi Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz ve beraberindeki heyet 1968 Diyarbakır spor Kulüp Başkanı Bedihan Akyol'u ziyaret etti. Akyol, Kaymaz'a spora ve sporcuya gösterdikleri yakınlıktan dolayı 1968 Diyarbakırspor kulüp formasını hediye etti.

Diyarbakır'da birçok sivil toplum kuruluşunu ziyaret eden ve Diyarbakır için yaptıkları çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Erdemliler Hareketi Diyarbakır İl Başkanlığı bu kez spor camiasını ziyaret etti. Diyarbakır'da amatör ligde mücadele eden 1968 Diyarbakırspor kulübünü ziyaret eden Erdemliler Hareketi Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz ve beraberindeki heyeti 1968 Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Bedirhan Akyol karşıladı. Akyol ziyaret esnasında Kaymaz'a 1968 Diyarbakırspor kulüp Formasını hediye etti.

"Kendini spora adamış bir insan"

Diyarbakır'ın spordaki yeri hakkında bilgi alışverişinde bulunan sohbetten sonra açıklama yapan Atilla Kaymaz, "Yıllardır çok sevdiğim değerli dostum ağabeyim iş adamı sayın Bedirhan Akyol bir gönül dostudur hayatı güzelliklerle geçiyor spora kendini adamış gençlerimize en büyük desteği vererek trilyonlar harcayarak gençlere hizmet eden 1968 Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Bedirhan Akyol kendini spora ve iyiliğe adamış. Daha doğrusu misyon etmiş bu konuda gönüllüdür. tek amacı sporu halka aşılamak Ve bu uğurda büyük çalışmalara imza atıyor Büyük başarılarım arasında; dolayı spor hayatı devam ediyor spor sevdası yolunda büyük bir servet harcadı halende harcamaya devam ediyor Diyarbakırımızın çok önemli değeridir akyol. Artık Diyarbakır huzur istiyor şiddeti bir yana bırakalım savaş istemiyoruz barış olsun insanlık olsun iki günlük bir dünyadır ölümler yakışmıyor bu anlamlı formayı almanın mutluluğun yaşıyorum burada siz basın mensubu arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum ömür boyu saklayacağım bu güzel anlamlı değerli formayı. Değerli Akyol'a da bu anlamlı jestinden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

"Her şey memleket için"

Erdemliler Hareketi Diyarbakır İl Başkanlığı'nın çalışmalarını yakından takip ettiğini ve taktirle karşıladığını dile getiren 1968 Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Bedirhan Akyol ise, "Atilla Kaymaz'ın yaptığı çalışmaları yakından takip ediyor güzel bir çalışkan kardeşimizdir işte STK'lerin yapmış olduğu çalışmalar hepimizin için önem arz eder herkesin elinde ne imkan varsa Diyarbakır'ımız için elinde geleni yapmalıdır. Bu şehir evliyalar şehridir güzellikler şehridir Gençlerin ergenlik boşluğunda bizler kılavuz oluyoruz. Hem gençleri erken yaşta sporla tanıştırırız hem de hayatlarını kurtarmış oluruz Çocuklarımızın geleceğini güvence altına almak için sadece devletten bazı şeyler beklememek gerekirdi. Elimizden gelen her türlü desteği sporcularım için sürdürüyorum. Ve sürdürmeyede devam edeceğim. Spor centilmenliktir kardeşliktir güzellikleri paylaşmaktır sporda asla şiddeti tasvip etmiyoruz güzellikleri yansıtmak gençlerimize aşılamak benim için çok önemlidir. Sporun özü centilmenliktir. Spor insanları ayrıştıran değil, birleştiren bir unsur olmalıdır. .Bu kapsamda spora gönül veren herkesin dostluk ve kardeşlik duygularıyla hareket etmek gerekiyor. Sporun özü centilmenliktir. Spor insanları ayrıştıran değil, birleştiren bir unsur olmalıdır. ... Bu kapsamda spora gönül veren herkesin dostluk ve kardeşlik duygularıyla hareket eden herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kaymaz'a 1968 Diyarbakıspor Forması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement