Kaymakam Şehit Annesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Şehit Annesini Ziyaret Etti

Kaymakam Şehit Annesini Ziyaret Etti

Elazığ’ın Kovancılar İlçe Kaymakamı Hasan Gündoğdu, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamasının ardından şehit annesi Fatma Demir’i ziyaret etti.

30.08.2015 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'ın Kovancılar İlçe Kaymakamı Hasan Gündoğdu, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamasının ardından şehit annesi Fatma Demir'i ziyaret etti.

Kovancılar ilçesinde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı sonrası ilçeye yeni atanan Kaymakam Hasan Gündoğdu ilk ziyaretini 6 Aralık 1997'de Bingöl'ün Yedisu ilçesi kırsalında çıkan çatışmada şehit düşen Tabip Teğmen Yüksel Demir'in annesi Fatma Demir'e yaptı. Kaymakam Gündoğdu'ya ziyarette İlçe Belediye Başkanı Hacı Akpınar, Jandarma Özel Hareket Tabur Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Muhammer Özdil, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Murat Yanılız ve İlce Emniyet Müdürü Mehmet Çerçi eşlik etti.

Ziyarette şehit annesine kendisini de evladı gibi görmesini isteyen Kaymakam Gündoğdu, "Bizden ne zaman bir isteğin olursa biz her zaman yanınızdayız. Herkese kapımız açık ama şehit ailelerine sonuna kadar kapımız açık" dedi.

Şehit annesi Demir ise ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Demir, "Allah sizin eksikliğinizi göstermesin beni ziyaret etmenize çok mutlu oldum. Allah'tan yeni görevinizde başarılar getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Ziyarette Kaymakam Gündoğdu ile şehit annesi uzun süre sohbet etti. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Şehit Annesini Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement