Kaymakam Bulgurlu Manavgat Halkından Helallik İstedi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Bulgurlu Manavgat Halkından Helallik İstedi

Kaymakam Bulgurlu Manavgat Halkından Helallik İstedi

Bursa Vali Yardımcılığı görevine atanan Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Manavgat halkından helallik istedi.

30.06.2015 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Vali Yardımcılığı görevine atanan Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Manavgat halkından helallik istedi.

Görev süresinde Manavgat'ta bir çok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Bulgurlu, "Manavgat'ta ulaştığımız kişi sayısını hesaplarsak ilçenin nüfusunun kat kat üstünde insana ulaştık. İlçede bütün projeleri bağımsız olarak değerlendirdiğimiz zaman hizmet için ulaşmadığımız insan kalmamıştır. Olay karşısında düşüne bilme yeteneğini kazandırmak en önemli iştir. Yoksa evrakları herkes imzalar. Benim kazandırmak istediğim buydu. İnanıyorum ki muvaffak olduk" dedi.

"Ben herkese hakkımı helal ediyorum" diyen Bulgurlu, "Herkes de bana hakkını helal etsin. Bütün Manavgatlılar için söylüyorum. Bursa'da bir evi olanın artık iki evi var. Evi olmayanların da bir evi var. Kendimi her zaman Manavgatlı saydım. Bursa'da da Manavgatlı olduğumu söyleyeceğim. Bursa'da Manavgat için yapabileceğim bir hizmet varsa şeref duyarım. Allah utandırmasın" diye konuştu.

Vatandaşın devletin kapısına göğsünü gere gere gitmesi gerektiğini vurgulayan Emir Osman Bulgurlu, şunları söyledi:

"Benim 30 yıllık meslek hayatımda bu kapı hiç kapanmadı. Kanunlar her türlü yetkiyi vermiş ama o kapıda, kaymakamlık kapısı da dahil, gönül rahatlığıyla bir vatandaş hakkını arayabilmeli. Vatandaş her türlü rahatlık içerisinde işini yapabiliyorsa ne mutlu. Buna tamamen olmasa da kısmen muvaffak olmak için ciddi mesafeler aldık. Önce hukuk içerisinde sonra yasa içerisinde vatandaşa hizmet vermenin gayreti içerisinde olduk."

Kaymakam Emir Osman Bulgurlu'nun yeni görevi olan Bursa Vali Yardımcılığı görevine başlamak üzere Ramazan bayramı öncesinde Manavgat'tan ayrılacağı bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Bulgurlu Manavgat Halkından Helallik İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ya: Hiç kaymakam olarak görmedik ki 0 0 Yanıtla

Advertisement