Kaymakam Aktürk, Başarılı Sporcuyu Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Aktürk, Başarılı Sporcuyu Ödüllendirdi

Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, Ankara'da gerçekleştirilen 10 Kasım Atatürk’ü anma koşusunda Yıldız Kızlar kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan Ruken Teki'i ödüllendirdi.

18.12.2014 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, Ankara'da gerçekleştirilen 10 Kasım Atatürk'ü anma koşusunda Yıldız Kızlar kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan Ruken Teki'i ödüllendirdi.

Şehir Stadında düzenlenen törende konuşan Kaymakam Aktürk, 75. Yıl Ortaokulu öğrencisi Tek'i başarılarından dolayı tebrik ettiğini ve imkan verildiğinde bölgeden nice başarılı sporcuların çıkacağını söyledi.

Kaymakam Aktürk, Şehir Stadının tüm beden eğitimi öğretmenleri, antrenörler ve sporculara açık olduğunu belirterek, "Bu sosyal tesislerden faydalanmaları için sporcularımıza her konuda yardımcı  oluyoruz. ilçemizde yapımı süren Gençlik Merkezimizin çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlandı. Teslim aldıktan sonra spor faaliyetlerinde gençlerimizin faydalanması için her türlü spor aktivitelerinde kullanabilecek" dedi.

başarılı sporcu Tek ise, Türkiye üçüncülüğü elde edebilmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, "Başarılı olmam için ilgi gösteren Beden Eğitimi Öğretmenim Mesude Öden ile bana imkan sağlayan Batman Petrolspor Kulübüne teşekkür ederim" dedi.

Kaymakam Aktürk daha sonra Tek'i çeşitli hediyelerle ödüllendirirken, Beden Eğitimi Öğretmeni Öden'e plaket ve başarı belgesi takdim etti. - Batman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Aktürk, Başarılı Sporcuyu Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement