Kaybolan Turistleri Arama Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Kaybolan Turistleri Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Antalya'da yabancı uyruklu 3 kişinin kaybolması-Antalya'nın Kemer İlçesi'nde tarihi Likya Yolu yürüyüşüne çıktıktan 3 gün sonra kaybolduğu bildirilen 1 İngilizve 2 Hollandalı öğrenciyi arama çalışmalarına devam edildi Antalya'nın Kemer İlçesi'nde tarihi Likya Yolu yürüyüşüne çıktıktan 3 gün sonra kayboldukları bildirilen 1 İngiliz ve 2 Hollandalı öğrenciyi arama çalışmaları devam ediyor.

18.01.2015 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da yabancı uyruklu 3 kişinin kaybolması-Antalya'nın Kemer İlçesi'nde tarihi Likya Yolu yürüyüşüne çıktıktan 3 gün sonra kaybolduğu bildirilen 1 İngilizve 2 Hollandalı öğrenciyi arama çalışmalarına devam edildi Antalya'nın Kemer İlçesi'nde tarihi Likya Yolu yürüyüşüne çıktıktan 3 gün sonra kayboldukları bildirilen 1 İngiliz ve 2 Hollandalı öğrenciyi arama çalışmaları devam ediyor. İngiliz David Mackie, Hollandalı Frisko de Vries ve Merije de Groot isimli 21 yaşında olduğu belirtilen öğrencileri aramak için sabah erken saatlerde AFAD ve UMKE ekipleriyle, arama çalışmalarına destek olmak amacıyla gelen spor kulüpleri ve sivil toplum kuruluşları mensupları çalışmalara katıldı.Arama çalışmaları, Göynük Mahallesi yakınındaki Kanyon Bölgesi, Ovacık Köyü Mezarlık Dibi mevkii, Hisarçandır Sarıçınar Verici İstasyonu yakınındaki Elmacık Yaylası ile Sapandere mevkilerinde yoğunluklu olarak yapıldı.Turistlere henüz ulaşılamazken, arama çalışmalarına katılan helikopteri gören turistlerin 112 merkezini arayarak bulundukları yeri bildirdikleri ihbarı üzerine çalışmalar Göynük Kanyonu civarında tekrar yoğunlaştırıldı. Aramalar, havadan ve karadan devam ediyor. -

Kaybolan Turistleri Arama Çalışmaları Devam Ediyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaybolan Turistleri Arama Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzincan'da 750 adet uyuşturucu hap ele geçirildi
    13:35 Erzincan'da 750 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

    Erzincan'da, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda B.E. isimli şahıstan 750 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahsın işlemleri adli makamlarca devam etmektedir.

  • Aksaray'da Turizm Haftası kapsamında Ihlara Vadisi Yürüyüşü düzenlendi
    13:33 Aksaray'da Turizm Haftası kapsamında Ihlara Vadisi Yürüyüşü düzenlendi

    Aksaray'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve protokol üyeleri Ihlara Vadisi'nde yürüyüş düzenledi. Kumbuzoğlu, Ihlara Vadisi'nin Aksaray turizminin göz bebeği olduğunu belirterek, yılda 700 bin kişi tarafından ziyaret edildiğini ve yeni hedeflerinin yılda 2,5 milyon turist ağırlamak olduğunu söyledi.

  • MHP Milletvekili Baki Ersoy, Pınarbaşı seçimleriyle ilgili açıklama yaptı
    13:32 MHP Milletvekili Baki Ersoy, Pınarbaşı seçimleriyle ilgili açıklama yaptı

    MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Pınarbaşı seçimlerinin yeniden yapılması kararıyla ilgili olarak CHP Milletvekili Aşkın Genç'i eleştirdi. Ersoy, haksızlık ve usulsüzlüklerin olduğunu belirterek, milletin iradesine sahip çıktıklarını söyledi.

  • Zonguldak'ta Kadırga rampasında uzun araç nedeniyle kuyruk oluştu
    13:30 Zonguldak'ta Kadırga rampasında uzun araç nedeniyle kuyruk oluştu

    Zonguldak'ta öğlen saatlerinde Kadırga rampasında uzun araç kaldı. Tırın rampada kalması nedeniyle kent merkezinden Kadırga rampasına kadar uzun araç kuyruğu oluştu. Trafikte kalan araçlar tepki gösterdi ve tırın kurtarma çalışmaları başladı.

  • Antalya'da Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası Basın Toplantısı Gerçekleştirildi
    13:29 Antalya'da Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

    Antalya'da yarın yapılacak Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası'nın basın toplantısı Dokuma Park'ta gerçekleştirildi. Antalya Valisi Hulusi Şahin, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, World Athletics (WA) Üst Yöneticisi Jon Ridgeon, Robert Korzeniowsk ve milli atletlerin katıldığı toplantıda, organizasyonun önemi vurgulandı ve başarı dilekleri iletildi.

  • Türk Savunma Sanayisi, Havan ve Obüs Sistemlerine Yüksek Hassasiyetli Milyem Ölçer Geliştirdi
    13:28 Türk Savunma Sanayisi, Havan ve Obüs Sistemlerine Yüksek Hassasiyetli Milyem Ölçer Geliştirdi

    OSTİM Savunma ve Havacılık Kümelenmesi üyesi Dora Makina, Türk savunma sanayisi için havan, obüs gibi silah sistemlerinin hedefe hassasiyetle atış yapabilmesine katkı sağlayan bir milyem ölçer geliştirdi. Bu ölçer, 3 ayrı hassasiyet ayarı yapabilme özelliğiyle kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Dora Makina, prototip üretimini tamamladığı ve patentini aldığı bu çözümü obüs ve havan gibi silah sistemlerinin kullanıcılarıyla buluşturmayı hedeflemektedir.


Advertisement