Kayan'dan Eskil'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kayan'dan Eskil'e Ziyaret

Kayan\'dan Eskil\'e Ziyaret

Aksaray Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan, Eskil lçesinde bulunan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nde incelemelerde bulundu.

09.05.2014 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan, Eskil lçesinde bulunan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'nde incelemelerde bulundu.

Birliğinin şubesindeki çalışmaları denetleyen Başkan Kayan, buradan da Muhasip Mahir Sarı ve Eskil Damızlık Sığır Yetiştiricileri Şube Müdürü Hacı Öksüz ile birlikte Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay'ı makamında ziyaret etti. Alçay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Başkan Kayan birlik olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Alçay, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği olarak geçmiş dönemde açılan şube sayesinde tüm işlemlerini Aksaray'a kadar gitmeden burada kolaylıkla yaptıklarını belirterek, tarım ve hayvancılık alanında yapılan çalışmaların her zaman Aksaray'a artı sağlayacağını söyledi. Başkan Kayan ise nüfusunun yüzde 80'inin tarım ve hayvancılıktan geçimini sağladığı Aksaray'da çiftçi ve üreticilerin işlerini kolaylaştırmak, verimliliği artırmak için yapılan her türlü çalışmanın destekçisi olduklarını söyledi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayan'dan Eskil'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement