Kayalıklardan Düşen Genç Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Kayalıklardan Düşen Genç Hayatını Kaybetti

Kayalıklardan Düşen Genç Hayatını Kaybetti

Niğde’de, Gedelli Kalesine ailesiyle birlikte yürüyüşe çıkan 23 yaşındaki genç, dengesini kaybederek düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

24.05.2015 22:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde'de, Gedelli Kalesine ailesiyle birlikte yürüyüşe çıkan 23 yaşındaki genç, dengesini kaybederek düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlı Gedelli köyünde, askerden yeni gelen 23 yaşındaki Enes Akgül, ailesiyle birlikte Gedelli Kalesi'ne doğa yürüyüşü yapmak için yola çıktı. Akgül, bir süre yürüdükten sonra kayalıklardan aşağı baktığı sırada dengesini kaybolması sonucu yaklaşık 20 metreden aşağı düştü.

Olay yerinde hayatını kaybeden gencin cesedini jandarma ve AFAD ekipleri dağlık alandan indirdi.

Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemesinin ardından gencin cesedi Ulukışla Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayalıklardan Düşen Genç Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaziantep'te Bir Kadın Silahla Öldürüldü
    11:31 Gaziantep'te Bir Kadın Silahla Öldürüldü

    Gaziantep-Nizip kara yolunun 11. kilometresinde bir kadının silahla öldürülmüş halde bulunduğu bildirildi. Olay yerine gelen ekipler, cesedin Naciye Cengiz'e ait olduğunu tespit etti. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Samsun'da bir kafede kumar oynayanlara para cezası
    11:30 Samsun'da bir kafede kumar oynayanlara para cezası

    Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan bir kafede kumar oynandığı tespit edilerek, 7 kişiye para cezası kesildi. İş yeri sorumlusu da gözaltına alındı. İş yerinde yapılan aramada kumar oynamada kullanılan gereçler ve 18 bin 650 lira ele geçirildi.

  • Adana'da Bar Operasyonunda 25 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi
    11:30 Adana'da Bar Operasyonunda 25 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi

    Adana Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir barda bulunan ruhsatsız silahlarla ilgili operasyon düzenledi. Operasyonda 7 tabanca ve 18 av tüfeği ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

  • Denizli'de Ayakkabısında 836 Gram Reçine Esrarı Saklayan Şüpheli Tutuklandı
    11:28 Denizli'de Ayakkabısında 836 Gram Reçine Esrarı Saklayan Şüpheli Tutuklandı

    Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, yakalanan yabancı uyruklu şahsın ayakkabısından 2 parça halinde 836 gram reçine esrar maddesi bulundu. Tutuklanan şüpheli, mahkemeye sevk edildi.

  • Samsun'da uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı
    11:28 Samsun'da uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı

    Samsun'un Atakum ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda İ.K. isimli şüpheli gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda şüphelinin evinde uyuşturucu bulunduğu bilgisi elde edildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan aramada 1155 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi.

  • Çanakkale'de yapılan aramada 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi
    11:28 Çanakkale'de yapılan aramada 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

    Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde polis ekipleri tarafından bir şahsın ikametinde yapılan aramada, 3 adet ruhsatsız tabanca ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. İ.C.K. isimli şahıs hakkında işlem yapıldı.

  • Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Şampiyona Ödül Törenine Katıldı
    11:28 Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Şampiyona Ödül Törenine Katıldı

    Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Erdemli Atış Poligonu'nda düzenlenen Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası ve Para Atıcılık Tüm Dallar Türkiye Şampiyonası ödül törenine katıldı. Vali Pehlivan, tesisin Türkiye'de bir numara olduğunu belirterek, ulusal ve uluslararası etkinliklere ev sahipliği yapmak istediklerini söyledi. Mersin'in faaliyetlerle yıldızının giderek daha da parladığını vurgulayan Pehlivan, spor kenti olan Mersin'in altyapısının güçlü olduğunu ifade etti. Törende dereceye giren sporculara ödüller takdim edildi. Vali Pehlivan ve beraberindeki heyet, Atakaş Hatayspor'un antrenmanlarını yaptığı tesisleri de inceledi.

  • Çanakkale'de 7 Afganistan uyruklu düzensiz göçmen yakalandı
    11:28 Çanakkale'de 7 Afganistan uyruklu düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'de polis ekipleri tarafından bir araçta yapılan kontrolde Afganistan uyruklu 7 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne gönderildi. Ayrıca araçta bulunan sahte bin 500 Amerikan doları ile ilgili sahtecilik suçundan tahkikat başlatıldı. Göçmen kaçakçılığı suçundan 2 şüpheli tutuklandı.

  • TESOB Başkanı Metin Kara, ayakkabı üretim firmasını ziyaret etti
    11:27 TESOB Başkanı Metin Kara, ayakkabı üretim firmasını ziyaret etti

    Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, ayakkabıcılık sektörüne yönelik proje çalışmaları kapsamında Mekap Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk İskender'le bir araya geldi. Kara, ayakkabıcılık sektörüne yeni eleman yetiştirilmesi ve Trabzon'da ayakkabı imalatının artırılması için proje fikri oluşturduklarını belirtti. Selçuk İskender ise sektöre destek vereceklerini ifade etti.


Advertisement