Kaya Çilingiroğlu: Sergen, Kendine de Türk Futboluna da İhanet Etti - Son Dakika
Spor

Kaya Çilingiroğlu: Sergen, Kendine de Türk Futboluna da İhanet Etti

Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, Sergen Yalçın için "Gelmiş geçmiş en iyi futbolculardan biri bana göre ama Sergen kendine de Türk futboluna da ihanet etti." dedi.

30.09.2014 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, Kanaltürk'te yayınlanan '2. sayfa' programında Sergen Yalçın hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"KENDİNE DE TÜRK FUTBOLUNA DA İHANET ETTİ"

Kaya Çilingiroğlu şöyle konuştu: "Sergen dünyada gelmiş geçmiş en iyi futbolculardan bir tanesi bana göre. 5 kişi say desen, 1 tanesini Sergen sayarım. Ama Sergen kendine de Türk futboluna da ihanet etti. Ama onun isteği bu kadardı. 'Ben Barcelona'da Real Madrid'de oynayacağım' deseydi, oranın da yıldızı olurdu. Belki 2002'de Dünya Şampiyonu olurdu Türkiye. Ama Sergen bu kadar istedi." dedi.

"ARDA'NIN 6 KİLO FAZLASI VARMIŞ"

Sergen'in özel yaşantısına dikkat etmediğini ifade eden Çilingiroğlu, "Ben Türkiye'de kalacağım, at yarışı oynayacağım, falan filan dedi. Sergen çok ufaktı Beşiktaş takımında. Hep bunları konuştum. Vizyonu o idi Sergen'in. Mesela Arda Türkiye'de oynasa daha çok para alırdı. Gitti yurt dışına. Ama 6 kilo verdim diyor. Türkiye'de 6 kilo fazla ile oynuyormuş. Türkiye'de sistem bozuk." diye konuştu.

Kaya Çilingiroğlu: Sergen, Kendine de Türk Futboluna da İhanet Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Kaya Çilingiroğlu: Sergen, Kendine de Türk Futboluna da İhanet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • cevher: KAYA ÇİLİNGİROĞLU NE İŞ YAPAR ARKADAŞLAR?? BUNUN GOLFTEN BAŞKA NE SPOR GEÇMİŞİ VAR Kİ YORUM YAPIYOR. BABASI NIN GÖLGESİYLE YAŞAYAN ZATI MUHTEREM. BUNA BİDE İŞ ADAMI DİYEN DE VAR. YİYE YİYE BİTİREMEDİ BABASININ PARASINI. ACABA HÜLYA ARADA TAKVİYE Mİ YAPIYORRR? COK MERAK ETTİM UYUYAMAM BEN BU GECE:))) 16 1 Yanıtla
  • AZ KURU ÇEK USTA: Bak güzel kardeşim rahmetli baban sayesinde etrafa caka satar oldun. Hülya avşar senin için değil babanın özgeçmişi için sana evet dedi. Aynaya bir bakdınmı dürüstçe bu surata kim verir lan. Sonra çıkmış yorumculuk yapıyorsun üzüldüğüm senin bir futbol geçmişin yok. Laf olsun torba dolsun diye ekrana çıkıyorsun. Rahmetlinin kemiklerini sızlatma bari. Senden olsa olsa iskele babası olur yada cacığın içine salatalık. 10 3 Yanıtla sana kuru yok: aynenn 0 0

Advertisement