Kavaklı Mahallesi Muhtarlık Binasına Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Kavaklı Mahallesi Muhtarlık Binasına Kavuştu

Kavaklı Mahallesi Muhtarlık Binasına Kavuştu

Osmangazi Belediyesi tarafından Kavaklı Mahallesi’ne yapılan muhtarlık binası hizmete açıldı.

20.11.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmangazi Belediyesi tarafından Kavaklı Mahallesi'ne yapılan muhtarlık binası hizmete açıldı.

Farklı mimarisiyle dikkat çeken muhtarlık binaları inşa eden Osmangazi Belediyesi, Kavaklı Mahallesi'ne de muhtarlık binası yaptı. Tarihi surların dibinde 50 metrekarelik alan üzerine inşa edilen muhtarlık binasının açılışında konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Kavaklı muhtarımız, daha iyi hizmet vermek için bizden yeni bir muhtarlık binası talep etti. Yokuş Caddesi üzerinde, Tahtakale surlarının dibinde, tarihi dokuya uygun bir hizmet binası inşa ettik. Toplam 50 metrekarelik bir alan üzerinde yapılan düzenleme ile içerisinde mutfak tezgahı ve lavabosu bulunan muhtarlık binamız hayırlı olsun" dedi.

Belediye olarak muhtarlarla sürekli istişare halinde olduklarını ifade eden Dündar, "Muhtarlar bizim mesai arkadaşlarımız. Onların hizmet binası ihtiyaçlarını gideriyoruz. Bunun karşılığını da hizmet olarak görüyoruz" diye konuştu.

Kavaklı Mahalle Muhtarı Serap Özbay, muhtarlık binası bulunmayan mahalleye böyle güzel bir hizmet binası yaptığı için belediyeye teşekkür etti. Konuşmaların ardından Vali Münir Karaloğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Kaymakamı Enver Ünlü, kazanların başına geçerek vatandaşlara aşure dağıttı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kavaklı Mahallesi Muhtarlık Binasına Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement