Katlı Otopark ve Kent Meydanı Hizmete Açıldı - Son Dakika
Güncel

Katlı Otopark ve Kent Meydanı Hizmete Açıldı

Katlı Otopark ve Kent Meydanı Hizmete Açıldı

Kent Meydanı açılışının ardından hizmete alınan yeni ambulans araçlarının da açılışını yapan Bakan Elvan, daha sonra valilik ziyaretini gerçekleştirdi.

12.02.2015 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın en büyük projelerinden biri olan katlı otopark ve kent meydanı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın katılımlarıyla hizmete açıldı.

Çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşen Katlı Otopark ve Kent Meydanı açılışında hizmetlerinden dolayı Niğde belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Her geçen gün büyük projelerini gerçekleştirerek vatandaşların hizmetine sunmaya devam eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan açılışın ardından Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'a Otoparklı Kent Meydanını gezdirerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Her zaman vatandaşımızın emrindeyiz

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Yaklaşık bir yıl önce başlattığımız otopark inşaatımız tamamlanmış ikmal edilmiş durumda. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Lütfi Elvan Bey'in katılımı ile açılışını gerçekleştirdik. Yaklaşık 13 bin metre kapalı alanı bulunan ve 400 aracın park edebileceği bir otopark alanı oluşturduk. Tüm Niğdeli hemşerilerimize de müjde vermek gerekirse bu otoparkımızda otopark ücreti olmayacak. Hemşerilerimiz 12 saat boyunca araçlarını otoparkımızda ücretsiz olarak park edebilecekler. Her zaman 24 saat hemşerilerimizin, vatandaşlarımızın emrindeyiz. Otoparkımızın Niğde'mize, hayırlı olmasını dilerken açılışımıza katılarak bizi onurlandıran Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Lütfi Elvan Bey'e de teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız kullandırmayı nasip etsin" dedi.

Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan'ı kutluyorum, tebrik ediyorum

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Lütfi Elvan; "Bir yıl içerisinde Niğde'ye bu üçüncü gelişim. Niğde'nin gelişmesi, kalkınması için Ulaştırma Bakanlığı olarak elimizden gelen desteği bu güne kadar verdik bu günden sonraki süreçte de vereceğiz. Türkiye'de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan önderliğinde çağdaş modern belediyecilik anlayışı İstanbul ile birlikte başladı ve İstanbul'dan tüm AK belediyelerimize yayıldı. Bu gün AK Partinin belediyecilik alanında çok önemli başarılar elde ettiğini herkes biliyor. Niğde'de de çok önemli başarılar elde edildi. Niğde Belediyesi dört beş yıl içerisinde toplam bütçesini dört kattan fazla artırmış borçlarını yarı yarıya azaltmış bir belediye. Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan'ı kutluyorum, tebrik ediyorum. Bu yatırımlar mutlaka devam edecektir. Niğde'yi güzelleştirmeye, örnek kentlerden biri haline getirme yolunda çalışmalarına Niğde Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan devam edecek ve bizde kendisine gereken desteği vereceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Katlı Otopark ve Kent Meydanı Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement