Katil Zanlısı: 'Eşini Boşa, Onu Ben Alacağım' Deyince Öldürdüm - Son Dakika
Güncel

Katil Zanlısı: 'Eşini Boşa, Onu Ben Alacağım' Deyince Öldürdüm

Adana'da iki kişinin öldürülmesi olayına karıştığı ileri sürülen katil zanlısının ifadesinde "Efraim, 'Eşini boşa unu ben alacağım' deyince öldürdüm" dediği öğrenildi.

23.08.2014 12:29  Güncelleme: 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde yaşanan olayda iddiaya göre, Tugay Ç. (21) 15 ay önce Hatice Ç. ile evlendi. Çiftin komşusu Zahide T. (64) tarafından "gelin açık giyiniyor gençlerimiz var" demesi üzerine, kadının oğulları Efraim T. ile Muhittin T, Tugay Ç. ve Necmettin Ç tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü.

Polis olayın ardından yaptığı araştırmada Tugay Ç. (21) kuzeni Necmetin Ç. (36) "adam öldürmek" amca Gürbüz Ç. (39) ile Tugay Ç.'nin kuzeni Serkan Ç.'de (34) "adam öldürmeye yardım etmek" suçlamasıyla yakalanıp gözaltına alındı.

"MAHALLEDE KARŞIMA ÇIKIP, 'EŞİNİ BOŞA, ONU BEN ALACAĞIM' DEDİ"

Zanlıların 4 gün sorgusu devam etti. Koca Tugay Ç. eşiyle 15 ay önce severek evlendiğini, daha önce Adana'da yaşayan eşini evlendikten sonra köyündeki baba evine getirdiğini belirterek, "Ben eşimi çok seviyorum. Onunla çok mutluydum. Evlendikten sonra komşumuz olan Efraim T. eşimi rahatsız etmeye başlamış. Ancak eşim bana söylemedi. Eşimi sevgili olmak için rahatsız etmeye başlamış. Ben bunları bir gün Efraim'in annesi bize gelip 'Hatice çok açık giyiniyor gençlerimiz var olmuyor' diyerek tartışma başlattıktan sonra öğrendim. O günden sonra aramızda tartışmalar çıkmaya başladı. Efraim mahallede karşıma çıkıp bana 'eşini boşa onu ben alacağım' deyince aramızda kavga çıktı. Olay günü de amcamın oğlu Necmettin babamın arabasını alarak mobilyacıya olan borucun ödemek için çıktı. Beni de yolda görüp yanına aldı. Birlikte giderken Küçükdikili'ye yakın bir yerde Efraim ve kardeşi Muhittin'i motosiklet ile giderken gördük. Efraim bana el işareti yaparak, 'eşini boşa onu ben alacağım' deyince otomobili durdurup rastgele ateş etmeye başladım. Sonra da olay yerinden kaçtım. Ben eşimi çok seviyorum onun Efraim ile bir ilişkisi olduğuna inanmıyorum. Efraim eşimi rahatsız ediyordu" dediği öğrenildi.

"CAMİDEN YENİ GELDİM"

Polis gelin Hatice Ç.'nin de ifadesine başvurdu. Hatice Ç. ifadesinde Tugay Ç. ile nişanda tanıştıklarını ve birbirlerine aşık olarak evlendiklerini anlatarak, "Evlendikten sonra mahallede Efraim'ler komşu olduğu için onlarla da tanıştık. Daha sonra facebook üzerinden Efraim ile konuşmaya başladım. Bana sürekli sarkıntılık ediyordu. Beni rahatsız etmeye başladı. Ancak kocam kötü bir şey yapar diye korkup ona söylemedim. Bir süre sonra bana Efraim'den 'camiden yeni geldim' diye SMS geldi. Bunu kocam görüp Efraim'i aradı. O da kız kardeşinin atmış olabileceğini söyledi. Beni sürekli rahatsız ediyordu. Evimize bile geliyordu" dedi.

"TELEFONLAR İNCELENECEK"

Efraim T. ile Hatice Ç. arasında bir ilişki olup olmadığı ikisinin de telefonları ve facebook sayfaları incelendikten sonra ortaya çıkacak.

Polis ifadelerinden ardından cinayet şüphelisi Tugay ile Necmettin Ç. ve onlara yardım ettiği ileri sürülen Serkan ile amca Gürbüz Ç. adliyeye sevk edildi.

Katil Zanlısı: \'Eşini Boşa, Onu Ben Alacağım\' Deyince Öldürdüm
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Katil Zanlısı: 'Eşini Boşa, Onu Ben Alacağım' Deyince Öldürdüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • İSYAN: BURDA PİS KOKULAR GELİYOR. FACCE, SMS, CAMİDEN GELDİM, KOCAMDAN GİZLEDİM. . . . VS. TÜRK POLİSİ ÇÖZER BUNU. 48 0 Yanıtla MASALCI: CAMİDEN GELİNCE NOOLUYOMUŞ Kİ 0 0
  • osman yılmaz: KADININ TELİ NEDEN KOMŞUNUN OĞLUNDA ONU ANLAMADIM NASIL OLUYOR ÖYLE . . . . 29 0 Yanıtla
  • Denizli'nin Çameli ilçesinde kuvvetli fırtına hasara yol açtı
    16:12 Denizli'nin Çameli ilçesinde kuvvetli fırtına hasara yol açtı

    Denizli'nin Çameli ilçesinde etkili olan kuvvetli fırtına, seralarda, kapalı halı sahalarda ve bazı işletmelerde hasara neden oldu. Belediye başkanı Cengiz Arslan, hasar gören alanlarda incelemelerde bulundu.

  • Edirne'de okullar arası bisiklet yol yarışı düzenlendi
    16:09 Edirne'de okullar arası bisiklet yol yarışı düzenlendi

    Edirne'de yapılan okullar arası bisiklet yol yarışına minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde 45 öğrenci katıldı. Yarışta öğrenciler büyük bir rekabet içinde mücadele etti. Yarışlarda Bisiklet Federasyonuna bağlı 5 hakem görev yaptı ve güvenlik önlemleri alındı. Yarışlar başarılı bir şekilde sonuçlandı ve dereceye giren öğrencilere sertifika, madalya ve kupa verildi.

  • Çorum'un İskilip ilçesinde şehit Jandarma Uzman Çavuş Habip Gökçe için mevlit okutuldu
    16:08 Çorum'un İskilip ilçesinde şehit Jandarma Uzman Çavuş Habip Gökçe için mevlit okutuldu

    Şırnak'ta şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Habip Gökçe için İskilip Köprübaşı Camisi'nde mevlit okutuldu. Mevlit programına İskilip Kaymakamı, Belediye Başkanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Müftüsü, AK Parti Çorum İl Başkanı ve vatandaşlar katıldı. Cami çıkışında mevlide katılanlara lokum ikram edildi.

  • Gaziantep'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli yakalandı
    16:08 Gaziantep'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli yakalandı

    Gaziantep'te İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen 'Narkogüç' operasyonunda, 670 personel ve özel harekat polislerinin katılımıyla 15 adrese baskın düzenlendi. Operasyonda bir miktar uyuşturucu ele geçirilirken, 5 şüpheli yakalandı. Ayrıca, mahallede yapılan kontrollerde 8 zanlı gözaltına alındı.

  • Van'ın Gevaş ilçesinde dereye düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
    16:08 Van'ın Gevaş ilçesinde dereye düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

    Van'ın Gevaş ilçesinde oyun oynarken dengesini kaybeden 3 yaşındaki Eylül Suratlı, dereye düştü. Akıntıya kapılarak gözden kaybolan çocuğun cansız bedeni, yapılan çalışmalar sonucunda 1 kilometre uzakta bulundu ve otopsi için Gevaş Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

  • Bursa'da etkili olan rüzgar hayatı olumsuz etkiledi
    16:04 Bursa'da etkili olan rüzgar hayatı olumsuz etkiledi

    Bursa'da etkili olan rüzgar nedeniyle kent merkezinde bir ağaçtan kopan dal, otomobilin tavanına düştü. Neyse ki olayda can kaybı yaşanmadı. Vatandaşlar da rüzgarın etkisiyle zor anlar yaşadı. Bursa Valiliği, vatandaşlardan dikkatli olmalarını istedi.

  • Antalya'da Etkili Fırtına ve Sağanak Yaşamı Olumsuz Etkiledi
    16:00 Antalya'da Etkili Fırtına ve Sağanak Yaşamı Olumsuz Etkiledi

    Antalya'da etkisini sürdüren fırtına ve sağanak nedeniyle kent merkezi ve bazı ilçeler olumsuz etkilendi. Fırtına sonucunda ağaçlar devrildi, işletmeler şemsiye ve tezgahlarını tutmaya çalıştı. Denizde dev dalgalar oluştu. Sağanağa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar otobüs duraklarına sığındı ve trafikte aksama yaşandı. Hava sıcaklığı 22 derece olan Antalya'da fırtına etkisini sürdürüyor. Rüzgar hızı Kepez'de 74, Kemer'de 130,7 kilometreye ulaştı. Kumluca'da 40,7, Elmalı'da 34, Döşemealtı'nda 29, Saklıkent Kayak Merkezi'nde ise 28 kilogram yağış düştü. Serik'te ise bir caminin minaresinin külahı fırtına nedeniyle yıkıldı.


Advertisement