"Beni Bırakın Annemin Babamın Mezarına Gideyim" - Son Dakika
Güncel

"Beni Bırakın Annemin Babamın Mezarına Gideyim"

Adana'da babası ve annesini öldürdüğü iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen zanlı mahkemede, "Delil yok, tanık yok, beni tutuklayamazsınız." dedi.

24.10.2014 19:44  Güncelleme: 00:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da babası ve annesini öldürdüğü iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen zanlı mahkemede, "Delil yok, tanık yok, beni tutuklayamazsınız. Bırakın annemin babamın mezarına gideyim" dedi.

Adana'da iki gün önce bir evde avukat Yüksel (50 ) ile eşi Nilay Pişkin (48), 58 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Polis, çiftin 31 yaşındaki oğulları A.İ.P'yi polisi arayarak haber vermesi üzerine harekete geçti. Yapılan çalışma sonucunda polis, cinayetle ilgili A.İ.P.'yi gözaltına alıp sorguladıktan sonra adliyeye sevk etti. A.İ.P., annesini ve babasını kendisinin öldürmediğini söyledi. Savcının karşısına çıkartılan A.İ.P., burada da annesini ve babasını öldürmediğini yineledi. Savcının tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk ettiği zanlı tutuklandı. Hakimin tutuklama kararını yüzüne okumasının ardından A.İ.P, "Delil yok, tanık yok, şahit yok beni nasıl tutuklarsın. Ben bu mahkemeyi tanıyorum. Annem ve babamla benim hiçbir sorunum yoktu. Onları ben öldürmedim. Ben daha babamın annemin mezarına gidemedim. Beni bırakın annemin babamın mezarına gideceğim" diyerek küfürler savurdu.

A.İ.P, görevliler tarafından alınarak cezaevine götürüldü. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Beni Bırakın Annemin Babamın Mezarına Gideyim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement