Katil İsrail'i Lanetle Kınıyoruz - Son Dakika
Yerel

Katil İsrail'i Lanetle Kınıyoruz

Katil İsrail\'i Lanetle Kınıyoruz

Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir yaptığı yazılı açıklamada İsrail’in Filistin’e yapmış olduğu saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirtti.

16.07.2014 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir yaptığı yazılı açıklamada İsrail'in Filistin'e yapmış olduğu saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirtti.

İsrail'in 1940 yılından bu tarafa 70 yıldır Filistinlilere zulüm uyguladığını, çoluk çocuk, yaşlı, kadın demen insanları haksız yere öldürdüğünü söyleyen Özdemir, " Yapılan bu vahşeti ne BM ne ABD ne de AB görmektedir. Batılı devletler de adete deve kuşu misali kafalarını toprağın altına sokmaktadırlar. İslam devletleri de yapılan bu vahşete gereken tepkiyi vermeyerek kabuklarına çekildiklerinden İsrail daha da cesaretlenerek savaş suçu işlemekte sivil vatandaşları haksız yere katliam yaparak öldürmektedir." dedi.

Mübarek Ramazan Ayında yapılan ibadetlerin hazzını Gazze de masum insanların ölmesi ile alamadıklarını belirten Özdemir, " Başta İslam devletleri olmak üzere tüm insan hakları savunucularını Filistin de yaşanan katliama seyirci kalmamaya ve katil, alçak, gece kondu devleti İsrail'in saldırılarını durdurmak için sonuç alıcı yaptırım uygulamaya davet ediyorum. Katil İsrail'i de Hak-İş ve Hizmet-İş ailesi olarak şiddetle ve esefle lanetliyoruz" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Katil İsrail'i Lanetle Kınıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement