Katalan Derbisinin Galibi Barcelona Oldu - Son Dakika
Spor

Katalan Derbisinin Galibi Barcelona Oldu

Katalan Derbisinin Galibi Barcelona Oldu

Şampiyonluk yarışının nefes kestiği La Liga'da lider Barcelona, Espanyol'u Lionel Messi'nin bir gol bir asistiyle deplasmanda 2-0 yendi.

25.04.2015 19:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya Ligi'nde en yakın takipçisi Real Madrid'in iki puan önünde lider olan Barcelona, derbi maçında Espanyol'u deplasmanda 2-0 mağlup etti.

PERDEYİ NEYMAR AÇTI

17. dakikada Barcelona 1-0 öne geçti. Messi'nin sol taraftan hareketlenen Alba'ya pasını tecrübeli sol bek ortaya çıkarttı. Kale ağzında topu ağlara gönderen Neymar, bu sezon ligde 19, resmi maçlarda ise 31. golünü kaydetti.

MESSİ FARKI 2'YE ÇIKARDI

26'da fark ikiye yükseldi. Iniesta'nın havadan pasında Luis Suarez'in ortaya çıkarttığı topu filelere gönderen Lionel Messi, ligde 36, resmi karşılaşmalarda 47 gole ulaştı.

JORDİ ALBA KIZARDI

54'te hakeme itiraz eden ve sinirle topa vuran Jordi Alba ikinci sarı karttan atılarak Barcelona'yı 10 kişi bıraktı. 57'de Lionel Messi'nin vuruşunda ise direk gole izin vermedi.

9 MAÇTA 8 GALİBİYET

Bu sonuçla Barcelona, son dokuz maçta sekizinci galibiyetini alarak 33 haftada 81 puana ulaştı. Espanyol ise altı maç sonra aldığı ilk yenilgisiyle 33 maç sonunda 42 puanda kaldı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Katalan Derbisinin Galibi Barcelona Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • buse korkmaz: İspanya'nın galatasaray ı 2 2 Yanıtla
  • Salih Has: Aptal v komik olma! Barça tarihinde 8-0 Ankaragücü , Malatya'da dağıtılan anahtarlar yoktur. Ayrıca bir messi fiatı cincon un tümünden fazladır. 2 1 Yanıtla
  • Kara kartalımmm: Ispanyanin kara kartalı real madrid renklerimize uyuyor kıskanan renkli ler catlasinnnnnnnnnnnnnnnnn 1 1 Yanıtla
  • Fb: Ispanyanin sıke 6 sarayı zorunamı gitti anam 0 0 Yanıtla

Advertisement