Kasımpaşa - Fenerbahçe: 3-0 | Maç Özeti - Son Dakika
Spor

Kasımpaşa - Fenerbahçe: 3-0 | Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe Kasımpaşa'yı deplasmanda Kuyt'ın iki golü ve Caner'in de bir golü ile 3-0 mağlup etti.

24.01.2015 21:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de lider Fenerbahçe, ligin ikinci yarısında çıktığı ilk maçta Kasımpaşa deplasmanında Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt'ın (2) ve Caner Erkin'in attığı goller ile galip geldi. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta mücadelesinde Kasımpaşa ile yaptıkları maçta, eksikler nedeniyle kadrosunda değişiklikler yaptı.

Kart cezalısı Mehmet Topal ile kart cezasının yanı sıra sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu'nun yokluğunda, Selçuk Şahin ve Diego Ribas ilk 11'de şans buldu.

Senegal Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Sow'un yer almadığı sarı-lacivertli takımda, bu futbolcunun genelde görev aldığı orta alanın soluna Alper Potuk geçti. Hafif sakatlığı bulunan Webo'nun yedek tutulduğu Fenerbahçe'nin forvetinde ise Emenike yer aldı.

Serdar Kesimal'in yer almadığı sarı-lacivertli takımın 18 kişilik kadrosunda genç oyunculardan Uygar Mert Zeybek de bulundu.

- Kasımpaşa'da Veysel ilk 11'de

Kasımpaşa'nın ara transfer döneminde Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Veysel Sarı, Fenerbahçe'ye karşı ilk 11'de forma giydi.

Veysel, lacivert-beyazlı formayla ilk resmi maçına çıkarken, ara transferde Bursaspor'dan alınan Ferhat Kiraz yedekler arasında maça başladı.

- Aziz Yıldırım'a istifa pankartı

Kasımpaşa tribününde, maç öncesi seremoni sırasında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a yönelik "Aziz İstifa" yazılı pankartlar açıldı.

Pankartlardan birinde Yıldırım'ın fotoğrafı ve üzerinde çarpı işareti yer aldı.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı tribünlerinde büyük boşluklar oluştu. Bine yakın Fenerbahçeli taraftar kendilerine ayrılan yerden karşılaşmayı takip etti.

Kasımpaşalı futbolcular, sahaya "Kaçak avcılığa hayır" yazılı pankartla çıktı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Kasımpaşa - Fenerbahçe: 3-0 | Maç Özeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement