Kasiad'tan Proje Tanıtım Daveti - Son Dakika
Yerel

Kasiad'tan Proje Tanıtım Daveti

Karabük Safranbolu İşadamları Derneği (KASİAD) Başkanı Ahmet Ramazanoğlu, dernek olarak “Karabük’teki Sektör Temsilcilerinin İşbirliğiyle Mesleki Farkındalığın Artırılması Projesi” nin tanıtımını gerçekleşitrileceklerini söyledi.

19.11.2014 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük Safranbolu İşadamları Derneği (KASİAD) Başkanı Ahmet Ramazanoğlu, dernek olarak "Karabük'teki Sektör Temsilcilerinin İşbirliğiyle Mesleki Farkındalığın Artırılması Projesi" nin tanıtımını gerçekleşitrileceklerini söyledi.

Başkan Ramazanoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından kabul edilen projeler listesinde yer alarak 1 Eylül tarihi itibari ile uygulamaya başlandığını söyledi.

Ramazanoğlu ayrıca, iki önemli mesleki eğitim kurumu olan Karabük Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu (MYO) ve Karabük Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi proje ortakları olduğunu da belirterek, 20 Kasım Perşembe akşamı Aygür Otel'de düzenleyecekleri tanıtım toplantısında tüm işletme ve sektör temsilcilerinin davetli olduğunu kaydetti. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kasiad'tan Proje Tanıtım Daveti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement