Karşıyaka Protokolünü Buluşturan İftar - Son Dakika
Yerel

Karşıyaka Protokolünü Buluşturan İftar

Karşıyaka Protokolünü Buluşturan İftar

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, kentin tanınmış ve önde gelen isimlerini iftar sofrasında buluşturdu.

08.07.2015 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, kentin tanınmış ve önde gelen isimlerini iftar sofrasında buluşturdu. Farklı siyasi düşünce ve inanıştan 100'e yakın davetlinin katıldığı yemekte, dostluk ve barış mesajları verildi.

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte her gün farklı bir mahallede iftar yaparak binlerce vatandaşı bir araya getiren Karşıyaka Belediyesi, bu kez kentin önde gelenleriyle iftarda buluştu. Düzenlenen davete, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın yanı sıra, Kaymakam Saadettin Yücel, Milletvekili Ali Yiğit, İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, Karşıyaka Cumhuriyet Savcısı Kazım Azapoğlu, Karşıyaka Emniyet Müdürü Serkan Yonar, siyasi partilerin ilçe başkanları, sanayici ve iş adamları, oda ve dernek başkanları, muhtarlar ve meclis üyeleri ile farklı inançların din adamları katıldı.

Karşıyaka Müftüsü Cahit Erhun'un duasıyla açılan iftarda, konuklara hurma, çorba, et sote ve tatlı ikram edildi. Tüm konuklarını restoran girişinde karşılayan Başkan Akpınar, "Medeniyetlerden modern dünyaya gelinceye kadar, oruç tutmak maneviyatımızın en ayrıcalıklı dönemleri olmuştur. Oruç tutmak sadece aç kalmak değil, insanların dayanışma ve birliktelik duygusunun da gelişmesidir. Bugün bu sofrada, farklı dinlerden, farklı düşüncelerden misafirleri ağırlamak da Karşıyaka'nın farkı diye düşünüyorum. Dualarımızın kabul olmasını diliyorum" dedi.

DOSTLUK VE DAYANIŞMA MESAJI

Karşıyaka Kaymakamı Saadettin Yücel ise, dostluk mesajları vererek, şu açıklamalarda bulundu:

"Bu sofrada hep birlikte olmak bizler için çok önemlidir. Ramazan Ayı, dostluk ve dayanışma duygularının pekiştirileceği bir aydır. Bu Ramazan ve Her Ramazan sloganı eşliğinde Karşıyakamızdan dünyaya, dostluk, kardeşlik, barış ve huzur mesajını en güzel şekilde vermiş olduk." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karşıyaka Protokolünü Buluşturan İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement