Karşıyaka Olaylı Maçın Ardından İzmir'e Döndü - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka Olaylı Maçın Ardından İzmir'e Döndü

Karşıyaka Olaylı Maçın Ardından İzmir\'e Döndü

Ziraat Türkiye Kupası'nda Siirt'in Kurtalan İlçesi'nde, Kurtalanspor ile oynanan maçın 87'nci dakikasında çıkan olaylar nedeniyle maçı hakem tarafından tatil edilen Karşıyaka İzmir'e döndü.

24.09.2015 02:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası'nda Siirt'in Kurtalan İlçesi'nde, Kurtalanspor ile oynanan maçın 87'nci dakikasında çıkan olaylar nedeniyle maçı hakem tarafından tatil edilen Karşıyaka İzmir'e döndü. Karşıyaka Kulübü Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, "İstiklal Marşı'nın okunmadığı bir kupa Türkiye Kupası olamaz, biz bunu kabul etmiyoruz" dedi.

Bölgesel Amatör Ligi temsilcilerinden Kurtalansporla Kurtalan Stadı'nda Ziraat Türkiye Kupası maçında karşı karşıya gelen Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Karşıyaka 87'nci dakikada çıkan olaylar nedeniyle hakem tarafından tatil edilen olaylı maçın ardından İzmir'e döndü. Adnan Menderes Havalimanı'nda çevik kuvvet polisleri yoğun güvenlik önlemi aldı. Havalimanında maçı değerlendiren Karşıyaka Kulübü Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, "Maç hakkında çok fazla konuşabileceğimiz bir durum yok. Futbol konuşmak söz konusu değil. Türk futbolu adına değil, ülkemiz adına üzücü olaylar yaşadık. Kurtalan'da Ziraat Türkiye Kupası adı üstünde Türkiye Kupası'nın adı altında oynadığımız Kurtalan maçında İstiklal Marşı okunmuyorsa çok konuşulacak bir şey yok" dedi. Karşıyaka'nın defans oyuncusu Çağlar Birinci ise futbola yakışmayan olayların yaşandığını belirterek, "Türk Milletinin birlik ve beraberliğe ihtiyaç varken yaşanan olaylar hiç hoş olmadı. Sıkıntılı bir 90 dakika yaşadık. Oradaki olaylarda ve maç sonrasında bizi koruyan güvenlik güçlerimize teşekkür ediyoruz, Allah yardımcıları olsun" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka Olaylı Maçın Ardından İzmir'e Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • .....: işte İzmirde davarolara dikkat edin 0 0 Yanıtla

Advertisement