Karşıyaka'nın Mağlubiyet Üzüntüsü - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'nın Mağlubiyet Üzüntüsü

Ptt 1'inci Lig'de şampiyonluk hedefleyen Karşıyaka, lider Osmanlıspor deplasmanında hem yenilmezliğini, hem iki as oyuncusunu kaybetti.

21.09.2014 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de şampiyonluk hedefleyen Karşıyaka, lider Osmanlıspor deplasmanında hem yenilmezliğini, hem iki as oyuncusunu kaybetti. Yeşil kırmızılılar üçüncü hafta sonunda zirvenin 5 puan gerisine düştü. Lige Antalyaspor beraberliği ve Elazığspor galibiyetiyle başladıktan sonra Başkent deplasmanını 3-1 kaybeden Karşıyaka'da çift sarıdan kırmızı kart gören Rıdvan ile Servan cezalarını kupadaki Altay derbisinde çekecek. Osmanlıspor karşısındaki kadro tercihi eleştirilen Teknik direktör Yusuf Şimşek, kupada 11'de revizyon yapacak.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de izlediği maçta protokoldeki Osmanlıspor yöneticilerinin Hakem Abdülkadir Bitigen'e sürekli baskı yaptığını söyleyen 2'nci Başkan Azat Yeşil, "Geçen sene Adana Demirspor maçında kalenin 1 metre içinde olan topumuzu gol saymayan Bitigen yine aleyhimize kolay düdükler çaldı. Ama yenilgiyi yalnız hakeme bağlayamayız. Biz de iyi değildik. Maça iyi konsantre olamamışız. İlk iki haftadaki gibi değildik. Yine de 9 kişi kalsak da oyundan kopmadık. Takımımıza inanıyoruz. Toparlanacağız" dedi.

PRİMLER YETİŞMEDİ

Karşıyaka yönetiminin Elazığspor galibiyetinin 3'er bin TL'lik primlerini Osmanlıspor deplasmanı öncesi ödeyerek takıma moral verme hedefi tutmadı. Yönetim primleri cuma günü öğleden sonra toparladı. Primlerin bir kısmı oyuncuların hesaplarına yatarken diğer kısmı ise bankada kaldı. Kalan paralar yarın ödenecek. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka'nın Mağlubiyet Üzüntüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • klavye delikanlısı: bunlardan cacık olmaz neydi o futbol 0 0 Yanıtla

Advertisement