Karşıyaka'nın Filizleri'ne Anlamlı Ödül - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'nın Filizleri'ne Anlamlı Ödül

Karşıyaka\'nın Filizleri\'ne Anlamlı Ödül

"Karşıyaka'nın Filizleri'ni Geleceğe Taşıyoruz- Her Apartmanda Bir Öğrenci Okutuyoruz" projesinin Türkiye'ye örnek bir proje olduğunu belirtti

13.11.2014 10:11  Güncelleme: 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRKİYE'YE ÖRNEK

Karşıyaka Belediyesi tarafından başlatılan ve kısa sürede ülke gündemine oturan "Karşıyaka'nın Filizleri'ni Geleceğe Taşıyoruz- Her Apartmanda Bir Öğrenci Okutuyoruz" projesi İzmir iş dünyasının ve sivil toplum örgütlerinin de dikkatini çekti. Projenin sadece İzmir'e değil, tüm Türkiye'ye örnek olduğunu belirten Karşıyaka Rotary Kulübü, -eğitime verilen destek nedeniyle- projenin mimarı Başkan Akpınar'a Meslek Hizmet Ödülü verdi. Kaya Prestij Otel'de gerçekleşen törene, Başkan Akpınar, eski Karşıyaka Belediye Başkanı ve Bosna- Hersek Fahri Konsolosu Kemal Baysak ile Karşıyaka Rotary Kulübü üyeleri katıldı.

"BAŞARI KARŞIYAKA HALKININ"

Törende konuşan Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar "Benim için çok önemli ve anlamlı bir ödül. Duyarlılığınız için teşekkür ederim. Sizlerle güçleneceğiz ve daha güzel hizmetleri birlikte üreteceğiz. Amacımız, projemizi diğer il ve ilçelere yaymak, toplumsal dayanışma ile her yerde bir filiz okutabilmektir. Projemiz kısa sürede ülke gündemine yayıldı. Farklı illerden çok önemli ilçelerin belediye başkanları da beni arayarak projeyi uygulamak istediklerini söyledi. Demek ki doğru yoldayız. Bu, sadece benim ya da belediyenin değil, Karşıyaka halkının başarısıdır. Çünkü geleceğine ve filizlere sahip çıkan o halktır. Biz sadece koordinasyonu sağladık. Bu dayanışma ve örgütlenme başarısını gösterebilmemiz en büyük başarıdır" dedi.

HERKES ÖRNEK ALMALI

Karşıyaka Rotary Kulübü Başkanı Avukat Barış Kaşka da "Karşıyaka'nın Filizleri'ni Geleceğe Taşıyoruz- Her Apartmanda Bir Öğrenci Okutuyoruz" projesinin, sadece İzmir değil, Türkiye açısından önemli bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu söyledi. Kaşka, "Böylesine önemli bir projeyi hayata geçirdiğiniz için çok mutluyuz. Sizinle ve belediyenizle gurur duyuyoruz. Siyasetin üzerindeki kötü imajı böylesi güzel projeyle aştınız ve algıyı pozitife döndürdünüz. Projenin İzmir ve diğer illerdeki belediyelerce örnek alınmasını diliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karşıyaka'nın Filizleri'ne Anlamlı Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement