Karşıyaka Mehmet Eren'le Anlaştı - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka Mehmet Eren'le Anlaştı

Karşıyaka Mehmet Eren\'le Anlaştı

Ptt 1'inci Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek güçlü bir kadro oluşturmak için dört koldan çalışan Karşıyaka yönetimi, Kayserispor'dan forvet oyunucusu Mehmet Eren Boyraz'la anlaştı.

01.06.2015 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek güçlü bir kadro oluşturmak için dört koldan çalışan Karşıyaka yönetimi, Kayserispor'dan forvet oyunucusu Mehmet Eren Boyraz'la anlaştı. Futbol Şube Sorumlusu Osman Kırkpınar ve 2'nci Başkan Cengiz Bakır'la İzmir'de bir araya gelen tecrübeli futbolcu, yeşil kırmızılıların teklifini kabul etti. Geride bıraktığımız sezon Kayserispor formasını 29 lig 10 kupa maçında giyen Mehmet Eren rakip fileleri 5 kez sarstı.

Görüşmede Kayserispor'u şampiyon yapan Karşıyakalı teknik direktör Cüneyt Dumlupınar da hazır bulunurken, resmi imzanın transferin başlayacağı 9 Haziran'dan sonra atılacağı bildirildi. Antalyaspor, Eskişehirspor, Kayseri Erciyesspor ve Adana Demirspor'da da forma giyen tecrübeli oyuncu Süper Lig'de 187 maçta 19, PTT 1'inci Lig'de 61 maçta 16 gol attı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka Mehmet Eren'le Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement