Karşıyaka'dan Kemerhisar'a Yardım - Son Dakika
Yerel

Karşıyaka'dan Kemerhisar'a Yardım

Karşıyaka\'dan Kemerhisar\'a Yardım

Kemerhisar Belediyesi ile İzmir’in Karşıyaka Belediyesi arasındaki kardeş belediyecilik protokolü devam ediyor.

14.07.2015 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kemerhisar Belediyesi ile İzmir'in Karşıyaka Belediyesi arasındaki kardeş belediyecilik protokolü devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Karşıyaka Belediyesi'nden 1 kamyon dolusu araç ve gereç geldi.

Geçtiğimiz yıl imzalanan protokolle T.C. Kemerhisar Belediyesi ile İzmir Karşıyaka Belediyesi kardeş belediye olmasından sonra Karşıyaka Belediye'sinin Kemerhisar'a yardımları devam ediyor.

Kemerhisar'a geçtiğimiz yıl Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın talimatları doğrultusunda bir park kazandırılmasından sonra, Başkan Beytullah Kirazcı, parkın adını eski Ereğli Belediye Başkanı ve aynı zamanda Karşıyaka Belediye Başkanı'nın babası olan rahmetli Kenan Akpınar'ın ismini koymasından sonra pekişen dostluk artarak devam ediyor.

1 KAMYON DOLUSU ARAÇ-GEREÇ…

Karşıyaka Belediyesi tarafından T.C. Kemerhisar Belediyesi tarafından kullanılmak üzere 260 metre panel çit, 2 takım spor aleti, 30 adet park aydınlatma direği, 100 kg çim tohumu, 12 adet bank, 10 adet çöp kovası, 5 adet 700 litrelik çöp konteynırı, 2 adet çim biçme makinası, 25 adet sabin ardıç, 50 adet ateş dikeni, 30 adet catoneoster, 3 adet mavi servi gönderildi.

Konu ile ilgili olarak Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı yaptığı açıklamada; "Hiç kuşkusuz kardeşliğini bizden esirgemeyen Karşıyaka Belediyesi'ne, bizlere destek olan Karşıyakalılara ve değerli belediye başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar'a teşekkür ediyorum. Bilinmesini isterim ki, Tyana'ya kim yardım etmiş, emek harcamışsa bu tarihin hiçbir evresinde unutulmaz! Bizlerde bize dostluğunu esirgemeyen, taleplerimizi karşılayan Sayın Akpınar'ı da asla unutmayacağız" dedi. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karşıyaka'dan Kemerhisar'a Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement