Karşıyaka'da Tartılara Bayram Ayarı - Son Dakika
Yerel

Karşıyaka'da Tartılara Bayram Ayarı

Karşıyaka\'da Tartılara Bayram Ayarı

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi esnaf denetimlerini artıran Karşıyaka Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri, tartıları ve ölçü ayarlarını kontrol etti.

24.07.2014 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi esnaf denetimlerini artıran Karşıyaka Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri, tartıları ve ölçü ayarlarını kontrol etti. Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar "Vatandaşlarımızın daha güvenli ve sağlıklı ortamlarda alışveriş yapabilmesi için çalışıyoruz" dedi.

DÜKKANLAR DENETLENDİ

Başta Karşıyaka Çarşısı olmak üzere, yan sokaklar, Aksoy, Bahriye Üçok ve Donanmacılar'da faaliyet gösteren fırın, market, manav, şarküteri ve tatlıcıları denetleyen ekipler, vatandaşların daha güvenli alışveriş yapabilmeleri için ölçü ve tartı aletlerinin kalibrasyon kontrolünü yaptı, muayene yılı geçen ve farklı eksikliklerle karşılaşılan işletmeler uyarıldı. Kontrollerin bayram sonrasında da aralıksız olarak süreceği ve eksiklerin giderilmemesi halinde cezai işleme başvurulacağı belirtildi. Belediye ekipleri, her ay ortalama 100 işletmeyi periyodik olarak denetlediklerini ve yasal işlem yaptıklarını belirtti.

AMAÇ GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Vatandaşlarımızın daha güvenli ve sağlıklı ortamlarda alışveriş yapabilmesi için çalışıyoruz. Bayram öncesi, tartı ve ölçü aletlerindeki eksikleri gidermek için çalışmalarımızı artırdık. Tespit edilen eksikleri gidermek için gerekli tedbirleri almaya devam edeceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karşıyaka'da Tartılara Bayram Ayarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement