Karşıyaka Belediye Başkanından Küçük Eskişehir'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Karşıyaka Belediye Başkanından Küçük Eskişehir'e Ziyaret

Karşıyaka Belediye Başkanından Küçük Eskişehir\'e Ziyaret

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda kurulan Küçük Eskişehir’i, İzmir halkının yanı sıra çeşitli belediye başkanları da ziyaret ederek örnek belediyecilik çalışmalarını inceleme fırsatı buluyorlar.

02.09.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Enternasyonal Fuarı'nda kurulan Küçük Eskişehir'i, İzmir halkının yanı sıra çeşitli belediye başkanları da ziyaret ederek örnek belediyecilik çalışmalarını inceleme fırsatı buluyorlar.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, İzmir Enternasyonal Fuarı'nda büyük ilgi gören Eskişehir alanını ziyaret etti. Başkan Akpınar, Eskişehir'e daha önce Karşıyaka Belediyesi olarak teknik gezi düzenlediklerini belirterek, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeleri örnek almak istediklerini söyledi. Akpınar, Karşıyaka'da bir tema parkı kurmak için çalışmalar yaptıklarını ve Eskişehir Masal Şatosu'nun bir benzerini bu parkta inşa etmek istediklerini ifade etti.

Karşıyaka Belediye Başkanı Akpınar, Eskişehir'i İzmir Fuarı'nda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını da kaydederek, " Türkiye'nin örnek kentini ve örnek belediye başkanı Yılmaz Büyükerşen'i çok seviyoruz. Sayın Büyükerşen'in yerel yönetim anlayışını örnek alarak yaptığımız hizmetleri Karşıyakalılara yaşatıyoruz. Sayın Yılmaz Büyükerşen'in belediyecilik anlayışının gelecek kuşaklara taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

ODA BAŞKANLARI DA ESKİŞEHİR ALANINI ZİYARET ETTİ

İzmirlilerin yanı sıra Eskişehirli meslek odaları başkanları da İzmir Fuarı'nda kurulan Eskişehir alanını ziyaret etti. Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Ekrem Birsen ile Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er, Eskişehir alanını gezerek İzmir'deki "Küçük Eskişehir"i çok beğendiklerini ifade ettiler. Ekrem Birsen, "Bugün güzel şehrimiz İzmir'de Eskişehir'i yaşadık. Eskişehir'i İzmir'de yerli ve yabancı konuklara tanıtmak çok güzel. Konukların burayı gördükten sonra Eskişehir'e koşarak gelmesini sağlayacak. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen'e ve ekibine çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Suat Er ise, "Şahsım olarak İzmir Fuarı'nda Eskişehir'in ismini görünce duygulandım. Başta Sayın Yılmaz Büyükerşen olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Eskişehir çok güzel temsil edilmiş" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karşıyaka Belediye Başkanından Küçük Eskişehir'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement