Karşıyaka 3'üncü Kaleciyi Arıyor - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka 3'üncü Kaleciyi Arıyor

Karşıyaka 3\'üncü Kaleciyi Arıyor

Tüm kaleci kadrosunu yenileme kararı alan Karşıyaka yönetimi, Loriya ve Aykut'u renklerine bağladı, ancak 3'üncü kaleci henüz bulunamadı.

20.08.2014 12:57  Güncelleme: 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon öncesi tüm kaleci kadrosunu yenileme kararı alan Karşıyaka yönetimi, Loriya ve Aykut'u kamp dönemi bile başlamadan renklerine bağladı, teknik direktör Yusuf Şimşek'in istediği 3'üncü kaleciyi henüz bulamadı.

Tavşanlı Linyitsporlu Metin'den sakatlığı nedeniyle vazgeçen yeşil kırmızılıların parasal konularda anlaşma sağladığı Mersin İdmanyurdu'ndan Behram Elazığspor'a gitti, Gençlerbirliği'nden Ferhat ise maliyet engeline takıldı.

İsmi gündeme gelen son isim olan Çaykur Rizesporlu Necati'yle ilgili girişim de sonuç vermedi. 2007-11 yılları arasında Karşıyaka'da forma giyen Necati, "Buradaki durumum netleşmedi. Ayrıca 1 sezondur maç oynamadım. Karşıyaka'ya gelip Loriya'nın yedeği olmak istemiyorum" diyerek teklifi kabul etmedi.

Bu arada prensip anlaşmasına varılan Çaykur Rizespor'un stoperi Cenk Güvenç'in kulübüyle sözleşmesini yeniledikten sonra kiralık olarak Karşıyaka'ya geleceği bildirildi.

YENAL ŞOKU

Karşıyaka'nın Denizlispor'dan transfer ettiği Yenal, U-21 takımıyla dün akşam Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde oynadığı antrenman maçında belinden sakatlandı. Daha önce de belinde problem bulunan Yenal, ilk yarıdaki bir pozisyonda acı içinde yerde kaldı. Sahaya U-21 oyuncularının yardımıyla terkedebilen Yenal'ın durumu çekilecek MR sonrası netlik kazanacak.

ÖN LİBERO STİYOR

Teknik direktör Yusuf Şimşek, yönetimden ön liberoya bir takviye daha yapılmasını talep etti. Bu mevkiye Mustafa Aşan, Deniz ve Onur Okan'ı transfer eden Servan ve Erdi'yle de sözleşme yenileyen Karşıyaka'da geçen sezon çapraz bağ ameliyatı olan Erdi'nin sahalara dönüşünun 6 hafta daha uzadığı, takviyenin de bu yüzden gündeme geldiği belirtildi. Geçen sezon Antalyaspor'dan kiralanan Hüseyin'le yeniden temasa geçen yönetim, Azeri Shukurov'un da lisans işlemlerini tamamladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka 3'üncü Kaleciyi Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adıyaman'ın Besni ilçesinde otomobil ile hafif ticari araç çarpışması: 1 yaralı
    10:32 Adıyaman'ın Besni ilçesinde otomobil ile hafif ticari araç çarpışması: 1 yaralı

    Besni ilçesinin Köseceli Beldesi Tetirli Mahallesinde meydana gelen kazada, Seydi D. idaresindeki hafif ticari araç ile Asil Ç. idaresindeki otomobil çarpıştı. Kazada hafif ticari aracın sürücüsü Seydi D. yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Adıyaman Kahta'da Otomobil Kazası: 12 Kişi Yaralandı
    10:31 Adıyaman Kahta'da Otomobil Kazası: 12 Kişi Yaralandı

    Adıyaman'ın Kahta ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı ve 12 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar, sağlık ekipleri tarafından Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

  • Denizli'de 17 suçtan aranan şahıs yakalandı
    10:31 Denizli'de 17 suçtan aranan şahıs yakalandı

    Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde bekçi ekipleri, İncilipınar Mahallesi'nde durumundan şüphelendikleri bir şahsa kimlik kontrolü yapmak istedi. Şahıs kaçmaya başladı ancak ekipler tarafından yakalandı. Yapılan kontrollerde şahsın 17 suçtan arandığı ve 48 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Şahıs cezaevine teslim edildi.

  • Sarıgöl'de 23 Nisan kutlamaları kapsamında kızlar arası voleybol turnuvası başladı
    10:31 Sarıgöl'de 23 Nisan kutlamaları kapsamında kızlar arası voleybol turnuvası başladı

    Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 15 ortaokulun katılımıyla kızlar arası voleybol turnuvası başladı. Turnuvada dereceye giren okulların kupaları 23 Nisan törenlerinde verilecek.

  • Ordu Müftülüğü Üniversite Öğrencilerine İftar Programı Düzenledi
    10:30 Ordu Müftülüğü Üniversite Öğrencilerine İftar Programı Düzenledi

    Ordu Müftülüğü, binin üzerinde üniversite öğrencisinin katıldığı bir iftar programı düzenledi. İl Müftüsü İsmail Çiçek, programda öğrencilere Osmanlı dönemindeki 'diş kirası' geleneğini anlattı ve müftülüğü ziyaret etmelerini istedi. Programa, Vali, milletvekilleri ve belediye başkanı da katıldı.

  • Adıyaman'da Öğrencilere Orman Yangını Eğitimi Verildi
    10:29 Adıyaman'da Öğrencilere Orman Yangını Eğitimi Verildi

    Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, Gölbaşı Orman İşletme Şefliği tarafından 180 öğrenciye ormanların ekonomik-ekolojik fonksiyonları ve orman yangınları müdahalesi uygulamalı olarak anlatıldı. Öğrencilere ayrıca ağaç sevgisi ve ormanların önemi konusunda bilgilendirme yapıldı.

  • Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Elanur'un Akülü Araba İsteğine Cevap Verdi
    10:29 Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Elanur'un Akülü Araba İsteğine Cevap Verdi

    Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hidrosefali hastası Elanur'un sosyal medya üzerinden yaptığı akülü araba isteğine cevap vererek, onu evinde ziyaret etti ve isteğini yerine getirdi.

  • Sibel Çam, Para Halter Dünya Kupası'nda bronz madalya kazandı
    10:29 Sibel Çam, Para Halter Dünya Kupası'nda bronz madalya kazandı

    Mısır'da düzenlenen Para Halter Dünya Kupası'nda bronz madalya kazanan milli sporcu Sibel Çam, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'na katılma hakkı elde ettiğini söyledi. Engelli olmanın hayattan kopmamak gerektiğini vurgulayan Çam, engelli bireylere tavsiyelerde bulundu.

  • İzmit Belediyesi Filosuna 4 Yeni Çöp Kamyonu Ekledi
    10:29 İzmit Belediyesi Filosuna 4 Yeni Çöp Kamyonu Ekledi

    İzmit Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine 4 yeni çöp kamyonu ekledi. Araç filosunu güçlendiren belediye, toplam araç sayısını 222'ye çıkardı.


Advertisement