Kars?ta Yağmur Sevinci - Son Dakika
Güncel

Kars?ta Yağmur Sevinci

Kars?ta Yağmur Sevinci

Kars'ta yağmur sevinci Kars'ta uzun süredir etkili olan aşırı sıcaklardan bunalan vatandaşlar bugün etkili olan sağanak yağmurla serinlediler.

17.08.2015 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ta yağmur sevinci

Kars'ta uzun süredir etkili olan aşırı sıcaklardan bunalan vatandaşlar bugün etkili olan sağanak yağmurla serinlediler. Gök yüzünden bardaktan boşanırcasına yağan yağmura aldırış etmeyen vatandaşlar ıslanmayı göze alıp yağmur altında yürümeyi tercih etti.

Kentte etkili olan sağanak yağmur sevinçle birlikte günlük yaşamı da adeta felç etti. Havanın serinlemesiyle birlikte yağmura hazırlıksız yakalananlar işyerlerine sığındılar ve yağmurun dinmesini beklediler. Yağmurdan kaçanlar kadar yağmur altında yürüyenlerde oldu. Sırılsıklam olmalarına rağmen yağmur altında yürüyenler ilginç görüntüler oluşturdu. Vatandaşlar, 'Uzun zamandır bu yağmuru bekliyorduk. Çok güzel oldu. Özellikle de çiftçiler açısından bu yağmur adeta bereketli geldi" dediler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kars?ta Yağmur Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Uzaktaki hemşeriniz: Kars yağmurda bileok güzel hele kızları daha güzel ve asil. Allah nazardan saklasın amin. 0 0 Yanıtla

Advertisement