Kars'ta Silah Kaçakçılarına Operasyon - Son Dakika
Güncel

Kars'ta Silah Kaçakçılarına Operasyon

Kars\'ta Silah Kaçakçılarına Operasyon

Kars'ta silah kaçakçılarına yönelik eş zamanlı düzenlenen operasyonda 12 kişi gözaltına alındı.

17.01.2014 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ta silah kaçakçılarına yönelik eş zamanlı düzenlenen operasyonda 12 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 12 kişiden 5'i adliyeye sevk edildi. Sevk edilen 5 kişinin 3'ü tutuklandı.

Polisin düzenlendiği operasyonda, gözaltına alınan şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada, 4 tabanca, 4 tabanca şarjörü, 2 kalaşnikof şarjörü, 17 tabanca fişeği, 18 kalaşnikof fişeği ele geçirildi.

Konuyla ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Silah kaçakçılığıyla mücadele kapsamında, Kars Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturmanın sonlandırılmasına yönelik olarak, 14.01.2014'te Kars Merkez, Sarıkamış ve Selim ilçeleri ile İstanbul ve Ankara illerinde eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyon ile 12 şüpheli yakalanarak ifadeleri alındı ve 5 şüpheli ise gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi" ifadelerine yer verildi.

Söz konusu soruşturma neticesinde adliyeye sevk edilen şüphelilerden Y.K.(29), V.E.(34) ve F.K.(27) tutuklanarak Kars Kapalı Cezaevine teslim edildi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kars'ta Silah Kaçakçılarına Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement