Kars'ta Mert'in Ailesi Polislerin Bayramını Kutladı - Son Dakika
Güncel

Kars'ta Mert'in Ailesi Polislerin Bayramını Kutladı

Kars'ta kaçırıldıktan sonra öldürülen 9 yaşındaki Mert Aydın'ın ailesi, çocuklarının katilinin yakalanması için Emniyet personelinin ertelenen Polis Bayramı'nı kutladı.

15.04.2014 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ta kaçırıldıktan sonra öldürülen 9 yaşındaki Mert Aydın'ın ailesi, çocuklarının katilinin yakalanması için Emniyet personelinin ertelenen Polis Bayramı'nı  kutladı.

Mert Aydın'ın babası Yolcu Aydın ve akrabalarından oluşan 20 kişilik grup, bugün önce Kars Valiliği önündeki Atatürk Anıtına çelenk bıraktı. Aydın ailesi, Vali Yardımcısı Hakan Altan'a karanfil vererek tüm polis teşkilatının bayramını kutladı.

Vali Yardımcısı Hakan Altan da aileye başsağlığı dileyerek yaşanan bu olayların herkesi derinden yaraladığını, polis teşkilatının da gecesini-gündüzüne katarak failin bulunmasını sağladığını söyledi.

Aydın ailesi daha sonra Kazımpaşa Polis Merkezi, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Trafik Şubesinde çalışan, nöbet tutan, devriye gezen polislere karanfil verdi, çikolata ikram etti. Buradan Kars Emniyet Müdürü Ercan Çakmak'ı makamında ziyaret eden Mert Aydın'ın babası Yolcu Aydın, "Bütün polislerimizin bayramını kutluyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Bizlere yardımcı oldukları, katili buldukları için Allah yardımcıları olsun. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Hepsinin bayramlarını tebrik ediyorum" dedi.

Kars Emniyet Müdürü Ercan Çakmak da Mert'in acısını yüreklerinde taşıdıkları için bu sene Polis Bayramı7nı kutlamadıklarına hatırlatarak, "Mert'i hiçbir şey geri getiremez. Hepimiz evlat sahibiyiz. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Kars her zaman birlik içinde yaşamayı başarmış bir şehir. Bu nedenle Kars'ı tekrar güzel şeylerden bahsedilen bir şehir haline getirmemiz gerekir" diye konuştu. - Kars

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kars'ta Mert'in Ailesi Polislerin Bayramını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement