Kars'ta Huzur Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Kars'ta Huzur Toplantısı

Kars Emniyet Müdürlüğü tarafından, mahalle muhtarları ve okul idarecilerinin katılımıyla huzur toplantısı gerçekleştirildi.

25.10.2014 12:43  Güncelleme: 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars Emniyet Müdürlüğü tarafından, mahalle muhtarları ve okul idarecilerinin katılımıyla huzur toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan İl Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Çapan, huzur toplantısının, toplumun kesimleriyle emniyet teşkilatı arasında doğrudan bağlantı kurmak amacıyla düzenlendiğini söyledi.

Kars Emniyet Müdürlüğü personeli olarak ilin huzur ve güvenliğini sağlamada konusunda arzulu ve istekli olduklarını belirten Çapan, "Bu anlamda da motivasyonumuz da yüksek. Kars'ta belli başlı metropollere bakıldığı zaman suç oranı oldukça düşük" dedi.

Emniyet teşkilatı olarak suçla mücadele ve suç korkusuyla mücadele etmek gibi fonksiyonlarının bulunduğu ifade eden Çapan, "Bir iki münferit hadise toplumda büyük infial oluşturabiliyor. Konuları küçükken çözmek lazım. İlimizde çok şükür, özellikle gençler nezdinde uyuşturucu problemiyle ilgili bir sorun yok. Bunu istatistiklerle ve yaptığımız çalışmalarla söylemek mümkün" diye konuştu.

Kentteki metruk binalarla ilgili Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerinin bir çalışması olduğunu dile getiren Çapan, diğer kurum ve kuruluşlarla koordinasyon kurularak etkin çalışmalar yapıldığını kaydetti.

Katılımcılar da Çapan'a çeşitli konularda sorular sordu.

Toplantıya, Çocuk Şube Müdürü Hasan Taşkıran ile Asayiş Şube Müdürü Gökhan Özdemir de katıldı. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kars'ta Huzur Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement