Kars Kılıçdaroğlu, Kars'ta Yağmur Altında Çarşıyı Gezdi - Son Dakika
Güncel

Kars Kılıçdaroğlu, Kars'ta Yağmur Altında Çarşıyı Gezdi

Kars Kılıçdaroğlu, Kars\'ta Yağmur Altında Çarşıyı Gezdi

Kılıçdaroğlu, Kars'ta yağmur altında çarşıyı gezdi Bedir ALTUNOK/ KARS, (DHA)- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kars'ta yağmur altında esnaf ziyaretlerinde bulundu, karşısına çıkan herkesle sohbet etti, seçmene "Türkiye'yi bu ateş çemberinden çıkarmamız lazım" mesajını verdi.

26.10.2015 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kılıçdaroğlu, Kars'ta yağmur altında çarşıyı gezdi

Bedir ALTUNOK/ KARS, (DHA)- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kars'ta yağmur altında esnaf ziyaretlerinde bulundu, karşısına çıkan herkesle sohbet etti, seçmene " Türkiye'yi bu ateş çemberinden çıkarmamız lazım" mesajını verdi.

Özel uçakla Kars'a gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçim otobüsü ile geçtiği Kazım Paşa Caddesi'nde yağmura aldırış etmeden esnaf ziyaretine başladı. Yolda vatandaşlarla sohbet eden, dertlerini dinleyen ve onlarla selfie çektiren Kılıçdaroğlu'nu bir esnaf beyaz kağıt üzerine dilimlediği ünlü Kars kaşarından ikram etti. "Meşhur Kars kaşarını bilmez miyim?" diyen ve yiyen Kılıçdaroğlu, vatandaşların geçim sıkıntısı ve terör konusundaki şikayetlerini dinledi. Bir vatandaşın "Hele şu Kars'ın haline bakın" demesi üzerine Kemal Kılıçdaroğlu, "13 yılda bu hale getirdiler. Bize 4 yıllık yetki verirseniz hepsini düzeltiriz" diye karşılık verdi.

Esnaf ziyaretinin ardından Halitpaşa Caddesi üzerindeki CHP'nin seçim bürosuna giren Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlarla tokalaştı. Terör belasından, Ortadoğu bataklığından ülkeyi kurtaracağına işaret eden Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Yazık, günah bu ülkeye. Bir arada barış içinde yaşamak varken, bu kavga niye? Kavgadan, gerginlikten bıktık. Yeter artık. Refah, huzur istiyoruz. Ben bunun mücadelesini veriyorum. Bu mücadeleye destek verenleri CHP çatışı altına bekliyorum. Türkiye'de yönetim boşluğu var. Yazık, günah bize. Refah düzeyi yüksek bir toplum için mücadele veriyoruz. Neredeyse cadde ve sokaklarda birbirimize selam veremez duruma geldik. Türkiye'yi ateş çemberinden çıkarmamız lazım. Birbirimizi kucaklamamız, acılarımızı paylaşmamız lazım."

Kılıçdaroğlu, konuşmanın ardından alkışlar eşliğinde seçim otobüsüne geçti ve miting yapmak üzere Ardahan'a hareket etti.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kars Kılıçdaroğlu, Kars'ta Yağmur Altında Çarşıyı Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement