Kars - İki Kardeşini Şehit Veren Kadının Feryadı - Son Dakika
Güncel

Kars - İki Kardeşini Şehit Veren Kadının Feryadı

Kars - İki Kardeşini Şehit Veren Kadının Feryadı

İki kardeşini şehit veren kadının feryadı Kars'ta, Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle Garnizon Şehitliği'nde düzenlenen törene Vali Günay Özdemir, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta (MHP), 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Kenan Kalay, kurum müdürleri, öğrenciler ile şehit ve gazi yakınları katıldı.

18.03.2015 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İki kardeşini şehit veren kadının feryadı

Kars'ta, Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle Garnizon Şehitliği'nde düzenlenen törene Vali Günay Özdemir, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta (MHP), 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Kenan Kalay, kurum müdürleri, öğrenciler ile şehit ve gazi yakınları katıldı.Garnizon Şehitliği ziyaret edilirken iki kardeşini şehit veren Odluyurt Çolak, bir anda fenalaştı. Şehit kardeşinin fotoğrafını görür görmez feryat eden kadını, yakınları ve protokol teselli etmeye çalıştı. Odluyurt Çolak, yüreğinin yandığını belirterek hıçkıra hıçkıra ağladı. Piyade Komando Er Bedri Sinan Çolak'ın 4 Haziran 2005'de Tunceli'nin Çiçekli köyü bölgesinde teröristlerle girdiği çatışmada, diğer kardeşi Abdulnaci Çolak'ın ise 19 Mart 2014 günü TÜİK'e yapılan saldırıda şehit edildiğini söyleyen Odluyurt Çolak, "İki kardeşim vardı ikisini de aldılar. İçim yanıyor" dedi.

Kars'taki şehitlik ziyareti mezarlara kırmızı-beyaz karanfillerin bırakılmasının ardından İl Müftüsü Mehmet Genç'in duasıyla son buldu.

GÖRÖNTÜ DÖKÜMÜ:

Çelenk sunumu, saygı atışı, istiklal marşı

Şehitlik defterinin imzalanması

Konuşmalar

Şehitlik müzesinin gezilmesi

Şehit yakını kadının feryatları

Mezarlara karanfil bırakılması

Şehit yakını kadının konuşması

Haber-Kamera: Bedir ALTUNOK/ KARS, (DHA)

===========================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kars - İki Kardeşini Şehit Veren Kadının Feryadı - Son Dakika


Advertisement