Kargaz'dan Başarılı Öğrencilere Ödül - Son Dakika
Yerel

Kargaz'dan Başarılı Öğrencilere Ödül

Kargaz\'dan Başarılı Öğrencilere Ödül

Enerji Haftası etkinlikleri kapsamında KarGaz A.Ş. tarafından düzenlenen “Enerji ve Çevre” konulu yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

16.04.2014 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerji Haftası etkinlikleri kapsamında KarGaz A.Ş. tarafından düzenlenen "Enerji ve Çevre" konulu yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile örnek çalışmalara imza atan KarGaz A.Ş., Enerji Haftası'nda öğrencileri unutmadı. Hafta nedeniyle Karabük'te okullararası da resim ve kompozisyon yarışmaları düzenleyen KarGaz A.Ş., Karabük'ün yanı sıra Kastamonu ve Çankırı'da da çeşitli broşürler hazırlayarak öğrencileri enerji verimliliği konusunda bilinçlendirdi.

Karabük Valiliği ve Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen "Enerji ve Çevre" konulu resim ve kompozisyon yarışması sonuçlandı. Yarışma sonunda resim dalında Atatürk Ortaokulu öğrencilerinden Zeynep Akyel birinci, Mevlana İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Bedra Göksu ikinci, Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencilerinden Ece Bulut üçüncü; kompozisyon dalında Merkez Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinden Dilan Yılmaz birinci, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinden Rabia Tuğsel ikinci, Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Tuğba Çelik üçüncü oldu.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri Karabük Valiliği Toplantı Salonu'nda yapılan programla dağıtıldı.

Başarılı öğrencilere ödüllerini dağıtan Vali Yardımcısı Erkan Çapar, öğrencilere gösterdikleri başarılardan ötürü kutlarken, örnek bir projeye imza atan KarGaz yetkililerine de teşekkür etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kargaz'dan Başarılı Öğrencilere Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement