Kadirli'de Kardeşlere Silahlı Saldırı: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kadirli'de Kardeşlere Silahlı Saldırı: 2 Yaralı

Kadirli\'de Kardeşlere Silahlı Saldırı: 2 Yaralı

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde kimliği belirsiz bir kişinin tabancalı saldırısına uğrayan 58 yaşındaki Mustafa Akgöllü ile yanındaki kardeşi Hasan Akgöllü yaralandı.

07.11.2015 01:26  Güncelleme: 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'nde kimliği belirsiz bir kişinin tabancalı saldırısına uğrayan 58 yaşındaki Mustafa Akgöllü boynundan, yanındaki kardeşi Hasan Akgöllü ise ayağına isabet eden mermiyle yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Derviş Paşa Mahallesi otogar yakınında meydana geldi. İddiaya göre, yol kenarındaki merdivenlerden inen Mustafa ve Hasan Akgöllü kardeşlere kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla 3 el ateş edildi. Tabancadan çıkan kurşunlardan biri Mustafa Akgöllü'nün boynuna, diğeri ise kardeşinin ayağına isabet etti. Mustafa Akgöllü, kanlar içinde yere yığılırken, silahlı saldırgan kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Ayağından yaralanan Hasan Akgöllü, çevredeki vatandaşlar tarafından otomobil ile hastaneye götürüldü. Ağır yaralanan Mustafa Akgöllü de sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulans ile yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan Mustafa Akgöllü'nün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Silahlı saldırganın kimliğini belirleyip yakalamak için çalışma başlatan polis, soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor. - Kadirli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kadirli'de Kardeşlere Silahlı Saldırı: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement