Kardemir Karabükspor Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika
Spor

Kardemir Karabükspor Hazırlıklarını Tamamladı

Kardemir Karabükspor Hazırlıklarını Tamamladı

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Ligin 7. haftasının açılışında yarın sahasında Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

23.10.2014 16:51  Güncelleme: 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasının açılışında yarın sahasında Akhisar Belediyespor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Hasan Doğan Tesisleri'nde, teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan ve teknik çalışmayla devam eden antrenmana, sakatlıkları süren Ahmet İlhan Özek, Viola, Sow, Erkan Kaş ve Aykut Aygün katılmadı.

Kırmızı-mavili takım 2 saatlik antrenman sonunda Metin Türker Tesisleri'nde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

İKİ EKİP 5. RANDEVUDA

Kardemir Karabükspor Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor ile yarın ligde 5. kez karşı karşıya gelecek. Ligde ilk defa 2012-2013 sezonunda karşılaşan iki takım, sahadan 2'şer galibiyetle ayrıldı.

Manisa'da oynanan ilk maçtan Kardemir Karabükspor 3-1 galip ayrılırken, aynı sezon Karabük'teki ikinci karşılaşmada ise misafir takım 2-0 galip geldi. 2013-2014 sezonunda ise Manisa'da oynanan ilk maçta Kardemir Karabükspor sahadan 1-0 galip ayrılırken, Karabük'teki maçta ise Akhisar Belediyespor rakibini 2-0 yendi.

Yarın saat 18.30'da Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanacak maçı, Deniz Ateş Bitnel yönetecek. Bitnel'in yardımcılıklarını ise Alpaslan Dedeş ile Erdem Bıyık yapacak. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kardemir Karabükspor Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement