Kara Yolu Kenarındaki Ayı Leşleri Sürücüleri Korkuttu - Son Dakika
Güncel

Kara Yolu Kenarındaki Ayı Leşleri Sürücüleri Korkuttu

Kara Yolu Kenarındaki Ayı Leşleri Sürücüleri Korkuttu

Erzurum'da Aşkale ilçesinin Çayköyü mevkiinde 300 metre arayla kara yolunun sağ ve sol kenarında 2 ayı leşi gören vatandaşlar yetkililere haber verdi.

06.10.2015 11:54  Güncelleme: 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da kara yolunun sağ ve sol kenarında 300 metre arayla görülen 2 ayı leşi korkuya neden oldu. Ayılardan birinin dört ayak pençesinin kesilerek götürülmüş olması ise görenleri şaşkına çevirdi.

EMİN OLUNCA ARAÇLARINDAN İNDİLER

Erzurum- Erzincan kara yolu üzerindeki Aşkale ilçesinin Çayköyü mevkiinde 300 metre arayla kara yolunun sağ ve sol kenarında 2 ayı leşi görüldü. Bir süre yol kenarında bekleyen sürücüler, ayıların ölü olduğundan emin olduktan sonra araçlarından inerek yanlarına gitti. Ayılardan birinin dört ayak pençesinin kesilerek götürülmüş olduğu, diğerinin ise üzerinin toprakla kapatılması dikkat çekti.

"GÖRÜNCE ŞOK OLDUK"

Ayıları görenlerden Deniz Demir şunları söyledi: "Erzurum'dan Aşkale'ye giderken yolun hemen yanında bir ayı gördük. Durup bir süre baktıktan sonra ölü olduğuna kanat getirince yanına gittik. Ayının öldüğüne üzülürken, ayaklarının kesilip götürüldüğünü görünce şok olduk. Bir süre ilerledikten sonra bir başka ölü ayı da gördük. Onun da üzeri toprakla örtülmüş. Yetkililerin, ayıların ölüm nedenini ve ayaklarını kesip götürenleri bularak adalete teslim etmesini istiyoruz." dedi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kara yolundan geçenlerin rahatlıkla görebildiği ölü ayıların yanında durarak uzun kuyruk oluşturan meraklı vatandaşlardan kimi ayılarla 'selfie' kimi de fotoğraf çektirdi. Jandarma, ayıların kara yolundan geçerken araçların çarpması sonucu öldüklerini tahmin ederken, olayla ilgili soruşturma başlattı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kara Yolu Kenarındaki Ayı Leşleri Sürücüleri Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Adıyamanlı: Yazıktır günahtır ya bunu yapanlar insanlıktan nasibini almamış insanlar... 22 0 Yanıtla
  • Hdpli: Bu ayılar faşistlere benziyor ondan oldurmuslerdir 4 17 Yanıtla Oopoooo: Hahahahahahaa belı heval 4 9
  • veli efendi : leş pkk lılara söylenir ayı ölüsü falan deseydiniz 14 4 Yanıtla
  • 4 adam: Pkk ayaklarını yiyor 10 5 Yanıtla
  • RESSAM: yaktiniz yüregimi,,vay ayilar vay. 13 0 Yanıtla
  • JOUNERS: EKRANDAKİ BÜYÜKLÜKTE OLAN BİR AYININ ARABA ÇARPMASI SONUCU BU HALE GELDİKLERİ AKLA MANTIĞA SIĞIYORMU? O HALDE KOCA AYIYA ÇARPAN ARABA NASIL VE NE HALDE OLMASI LAZIM ACABA? 12 0 Yanıtla
  • Adı boşver: Aklıma geldi de, acaba yerde yatanmı hayvan yoksa başında selfie çekenmi ? İsviçreli bilim adamlarının bu olayı aydınlatmaları gerek..!!! 11 0 Yanıtla
  • Hdpli: Keske faşist leşleri deseydiniz 4 5 Yanıtla
  • erdogy: ayin sonrası toplu intihar olayı ben bunu duymuştum 2 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement