Bayram Boyunca Köprü ve Otoyollar Bedava - Son Dakika
Ekonomi

Bayram Boyunca Köprü ve Otoyollar Bedava

Bayram Boyunca Köprü ve Otoyollar Bedava

Otoyol ve boğaz köprüleri geçişleri, çarşamba günü saat 00.00'dan başlayarak 28 Eylül Pazartesi saat 07.00'ye kadar ücretsiz gerçekleştirilebilecek.

19.09.2015 09:54  Güncelleme: 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otoyol ve boğaz köprüleri geçişleri, çarşamba günü saat 00.00'dan başlayarak 28 Eylül Pazartesi saat 07.00'ye kadar ücretsiz gerçekleştirilebilecek. Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu Bülteni'ne göre, karayollarının yol, kavşak ve alt geçit yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

TAMİRAT OLAN YOLLAR

Balıkesir- Dursunbey yolunun 51-53 kilometreleri (Akbaşlar mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14.00-16.00, Balya- İvrindi yolunun ise 20-22 kilometreleri, patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14.00-16.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak.

Gerede- Kızılcahamam yolunun 8-14 kilometreleri, kavşak ve alt geçit yapım çalışmaları nedeniyle Kızılcahamam-Gerede istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanacak.

OTOYOL VE KÖPRÜLERİN ÜCRETSİZ OLACAĞI TARİH

Öte yandan, otoyol ve boğaz köprüleri geçişleri çarşamba günü saat 00.00'dan başlayarak 28 Eylül Pazartesi saat 07.00'ye kadar ücretsiz olacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Bayram Boyunca Köprü ve Otoyollar Bedava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ticaret Bakanı: Ovaköy Gümrük Kapısı'nın açılması için Irak ile görüşmeler sürüyor
    10:37 Ticaret Bakanı: Ovaköy Gümrük Kapısı'nın açılması için Irak ile görüşmeler sürüyor

    Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Kalkınma Yolu Projesi'nin önemli bir geçiş güzergahını teşkil edecek Ovaköy Gümrük Kapısı'nın açılması için Irak hükümeti ile görüşmelerin sürdürüldüğünü bildirdi. Ovaköy Gümrük Kapısı'nın açılmasıyla birlikte Habur Gümrük Kapısı üzerindeki yükün hafifleyeceği ve dış ticaret hacminin artacağı değerlendirilmektedir.

  • CarrefourSA ile Tez Koop İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı
    10:29 CarrefourSA ile Tez Koop İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı

    CarrefourSA Sabancı Ticaret Merkezi AŞ ile Tez Koop İş Sendikası arasında, yaklaşık 8 bin işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sözleşme kapsamında tüm ücretlere birinci yıl için yüzde 58 artış yapıldı ve aylık çıplak ücretlere kıdeme göre 350 ila 1450 lira arasında kıdem zammı eklendi. Ayrıca, çalışanlara kıdemleri dikkate alınarak birinci yılda yapılan ücret zammı yüzde 61 ile yüzde 69 arasında oldu. Sözleşmenin ikinci ve üçüncü yıllarında ise çalışanlara yıllık enflasyon oranında ücret zammı uygulanacak. Sözleşmeyle birlikte çalışanların sosyal haklarında da önemli artışlar yapıldı, her ay 1000 lira gıda yardımı yapılacak ve diğer sosyal yardımlar da artırıldı.

  • İzmit Belediyesi Filosuna 4 Yeni Çöp Kamyonu Ekledi
    10:29 İzmit Belediyesi Filosuna 4 Yeni Çöp Kamyonu Ekledi

    İzmit Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine 4 yeni çöp kamyonu ekledi. Araç filosunu güçlendiren belediye, toplam araç sayısını 222'ye çıkardı.

  • ASO Başkanı Seyit Ardıç, ASO Teknopark AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçildi
    10:25 ASO Başkanı Seyit Ardıç, ASO Teknopark AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçildi

    Ankara Sanayi Odası (ASO) Teknopark AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığına ASO Başkanı Seyit Ardıç yeniden seçildi. ASO Teknopark AŞ Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Ardıç, oy birliğiyle tekrar başkan seçildi. Ayrıca, Mehmet Cansız ASO Teknopark AŞ Genel Müdürlüğü görevine atandı.


Advertisement