Karayollarında Durum - Son Dakika
Ekonomi

Karayollarında Durum

Karayollarında Durum

Karayollarının yol yapım ve altyapı çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

03.02.2015 08:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayollarının yol yapım ve altyapı çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu İkitelli Kavşağı dere ıslahı çalışmaları nedeniyle Basın Ekspres yolu, havalimanı-Edirne istikameti Halkalı Köprüsü, İkitelli-Halkalı çıkış kolu trafiğe kapatılarak, ulaşım servis yolundan sağlanacak. Ayrıca Halkalı- Bağcılar yolu, İkitelli Köprüsü Edirne-Ankara yönü Basın Ekspres yoluna bağlantı kolu trafiğe kapatılarak, Basın Ekspres yolu Edirne-Ankara yönündeki ulaşım 2 Mart 2015'e kadar bir sonraki kavşaktan verilecek.

TEM Otoyolu Mahmutbey Batı, Çobançeşme, Mahmutbey Doğu ve Anadolu Otoyolu Kavşakları arasındaki köprü ve viyadüklerde yaya korkuluklarının yenilenmesi çalışmaları nedeniyle her gün her iki yönde çalışılan kesimlerde 28 Şubat 2015'e kadar emniyet şeridi ve gerektiğinde sağ şeritler trafiğe kapatılacak. Çalışmalar, sınav günleri ve bayram günlerine göre trafik akışı sağlanacak şekilde düzenlenecek.

Bursa-Gemlik- Yalova yolunun 18. kilometresinde Gebze-Orhangazi- İzmir Otoyolu inşaatı çalışmaları kapsamında, Gemlik viyadüğüne ait kenarayak temel elevasyon çalışmaları nedeniyle Bursa-Yalova istikametinde şerit daralması yapıldığından, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Karayollarında Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement