Kara Yollarında Durum - Son Dakika
Ekonomi

Kara Yollarında Durum

Kara Yollarında Durum

Kara yollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

17.10.2014 08:32  Güncelleme: 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Dursunbey-Harmancık yolunun 42-43. kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 14.00-16.00 saatleri arasında ulaşım sağlanamayacak.

Sivas-Malatya İl sınırı-Darende-Hekimhan yolunun 126-127. kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle15 Kasım'a kadar yol zaman zaman trafiğe kapatılacak

Beyşehir- Ilgın ayrımı-Konya yolunun 25-29. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15 Aralık'a kadar hafta içi hergün 14.00-17.00 saatleri arasında en fazla 2 saat süre ile yol trafiğe kapatılacak. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Kara Yollarında Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Laz'ıyla, Çerkez'iyle biriz, beraberiz
    17:35 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Laz'ıyla, Çerkez'iyle biriz, beraberiz

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Siirt'in Kurtalan ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Türk, Kürt, Arap, Laz, Çerkez gibi farklı etnik gruplara ayrım yapmadıklarını ve birlikte olduklarını belirtti. Yılmaz, terörün sona erdiği ve huzur ortamının egemen olduğu bir ortamda özel sektör yatırımlarının da bölgeye gelmeye başladığını söyledi. Ayrıca, çocuklara iyi eğitim verdiklerini ve mezhep, etnik ve dini ayrımcılığa karşı olduklarını vurguladı.


Advertisement