Karayollarında Durum - Son Dakika
Ekonomi

Karayollarında Durum

Karayollarında Durum

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

23.02.2014 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, TAG Otoyolu Nurdağı-Bahçe kesimi 6-11. kilometreleri arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Giresun- Espiye ayrımı-Dereli- Şebinkarahisar yolunun 14-18. kilometreleri (Iklıkçı, Çalca ve Taşlıca tünelleri) arasında yapım çalışmaları nedeniyle Dereli-Giresun istikametinde ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Isparta- Antalya (Dereboğazı) yolunun 8. kilometresindeki HES inşaatı nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanıyor. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Karayollarında Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bilecik'te Trabzon hurma fidanı dağıtıldı
    14:43 Bilecik'te Trabzon hurma fidanı dağıtıldı

    Bayırköy Belediye Başkanı Aykut Dilsiz, belediyenin destekleri ile atıl vaziyette bulunan beldenin verimli sulak arazilerinin yeniden canlanmaya başladığını belirterek Trabzon hurma fidanlarının dağıtıldığını açıkladı.

  • Erzurum'da konut satışları düştü
    14:40 Erzurum'da konut satışları düştü

    TÜİK'in açıkladığı verilere göre, Erzurum'da Mart ayında 623 konut satışı gerçekleşti. İpotekli satışlarda 26. sırada yer alan Erzurum, diğer satış türleri kategorisinde ise 35. sırada yer aldı. İl, bölgesel konut satış performansı kaydında ise 2. sırada yer aldı.

  • Kars Harakani Havalimanı'nda Mart ayında 46 bin 846 yolcuya hizmet verildi
    13:59 Kars Harakani Havalimanı'nda Mart ayında 46 bin 846 yolcuya hizmet verildi

    DHMİ Genel Müdürlüğü, Kars Harakani Havalimanı'nın 2024 yılı Mart ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı. Mart ayında Kars Harakani Havalimanı'nda iç hat yolcu trafiği 46 bin 846 olarak gerçekleşti. Ayrıca, iç hatlarda 349 uçak iniş-kalkış yaparken, toplamda 409 ton yük taşındı. 2024 yılının ilk 3 ayında ise Kars Harakani Havalimanı'nda toplamda 163 bin 102 yolcu, bin 019 uçak ve bin 578 ton yük trafiği kaydedildi.

  • Giresun'da Salep Üretimi Yaygınlaşıyor
    13:41 Giresun'da Salep Üretimi Yaygınlaşıyor

    Giresun'da dünyanın en kaliteli tescilli fındığının üretildiği bölgede, fındığa ek gelir olarak salep üretimi yaygınlaştırılıyor. Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında 43 çiftçiye salep yumru dağıtımı yapıldı ve ilk hasat gerçekleştirildi. Mehmet Davut'a ait salep bahçesinde 1 metrekarelik alandan 1 kilo 670 gram gibi yüksek bir verim elde edildi.

  • Mali Müşavirler İş Yükünden Şikayetçi
    13:26 Mali Müşavirler İş Yükünden Şikayetçi

    Van Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Odası Başkanı Yakup Örenci, mali müşavirlerin işlerini yapamaz duruma geldiğini belirterek, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın dijital sistemlerinin sorunsuz çalışması ve mali tatilin gerçek anlamda uygulanmasını talep etti. Örenci, ayrıca beyan bildiriminin sadeleştirilmesi ve muhasebe işlemlerinin uygulanabilir hale getirilmesini istedi.

  • Posof Belediyesi 36 Milyon TL Borçla Karşı Karşıya
    13:16 Posof Belediyesi 36 Milyon TL Borçla Karşı Karşıya

    Ardahan'ın Posof ilçesi, 36 milyon lira borcuyla gündemde. Belediye Başkanı Erdem Demirci, borcun karşılığı olmadığını ve şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla yöneteceklerini söyledi.


Advertisement