Karayolları, 'Bayramda Gişelerden Ücret Alındı' İddialarını Yalanladı - Son Dakika
Güncel

Karayolları, 'Bayramda Gişelerden Ücret Alındı' İddialarını Yalanladı

Karayolları Genel Müdürlüğü, bazı internet sitelerinde yer alan "Teknik arıza nedeniyle bazı otoyol gişelerinde bayramda ücret alındı" iddialarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

06.10.2014 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayolları Genel Müdürlüğü, bazı internet sitelerinde yer alan "Teknik arıza nedeniyle bazı otoyol gişelerinde bayramda ücret alındı" iddialarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, bayramda gişelerde ücret alındığı iddiası yalanlanırken, bazı gişelerdeki gösterge arızasından dolayı böyle bir algının oluşmuş olabileceği kaydedildi.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle; "Haberde iddia edildiği gibi gişelerde vatandaşlarımızdan herhangi bir ücret alınması söz konusu değildir. Bayram süresince köprü ve otoyollarda bulunan OGS-HGS gişelerinin ücretsiz mod'a alındı ve sürücü hesaplarından geçiş ücreti tahsilatı yapılmadı. Bazı HGS gişe sahalarında tarih bilgisinin hatalı giriş yapılmasından dolayı gişelerde bulunan ücret yan göstergelerinin erken devreye girmesi nedeniyle sürücülerimiz hesaplarından para tahsil edildiği düşüncesine kapılmış olup aslında sadece ücret yan göstergelerinde sorun yaşanmış ve sürücülerin banka hesaplarından geçiş ücreti tahsil edilmemiştir. Dolayısıyla konuya ilişkin herhangi bir sürücü mağduriyeti yaşanmamış olup Mahmutbey, Hadımköy, Avcılar ve diğer sorun yaşanan istasyonlarda ücret yan göstergelerine müdahale edilerek sorun giderilmiştir." - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karayolları, 'Bayramda Gişelerden Ücret Alındı' İddialarını Yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement