Yol Ortasında Ceset Bulundu - Son Dakika
Güncel

Yol Ortasında Ceset Bulundu

Yol Ortasında Ceset Bulundu

Kocaeli'de yol ortasında bulunan şüpheli cesedin 19 yaşındaki Erkan Öpöz'e ait olduğu ve gece yarısı tek kurşunla göğsünden vurularak öldürüldüğü tespit edildi.

20.10.2014 10:18  Güncelleme: 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi'ndeki Karamürsel Atatürk Ortaokulu önünde 19 yaşındaki Erkan Öpöz, gece yarısı tek kurşunla göğsünden vurularak öldürüldü. Şüpheli ise gecenin karanlığında kaçarak izini kaybettirdi.

ŞÜPHELİ YAYA OLARAK KAÇTI

Ölüm nedeni bilinmeyen cesedi görenlerin ifadesine göre, yolda yürüyen Erkan Öpöz'un yanına gelen bir kişi, bir süre konuştuktan sonra tabancayla ateş etti. Öpöz kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli yaya olarak kaçtı. Olayı uzaktan görenlerin bildirmesi üzerine gelen 112 ekibi, yaptıkları kontrolde gencin öldüğünü saptadı.

Polis cinayeti kimin işlediğini belirlemek için bölgede araştırma yaparken, çevredeki işyerlerinin güvenlik kameraları da incelemeye alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yol Ortasında Ceset Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • hackman: ülke ne hale geldi ya. gece vur öldür sokak ortasında sabahına hiç bir şey olmamış gibi devam et hayatına oh ne ala 24 1 Yanıtla
  • Ergen bebeler: Face hesabına baktım. Tam ibretlik bir kapak fotosu ve kaçınılmaz son. . Azrail as. artizlik sökmez. 5 0 Yanıtla

Advertisement