Karaman'da Türk Bayrağına Saygısızlık İddiasına Soruşturma - Son Dakika
Güncel

Karaman'da Türk Bayrağına Saygısızlık İddiasına Soruşturma

Karaman’ın Ermenek ilçesinde düzenlenen nevruz şenliklerinde, Türk Bayrağının da yer aldığı geçit töreni sırasında ayağa kalkmadığı ileri sürülen İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü hakkında, valilikçe soruşturma başlatıldı.

24.03.2015 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'ın Ermenek ilçesinde düzenlenen nevruz şenliklerinde, Türk Bayrağının da yer aldığı geçit töreni sırasında ayağa kalkmadığı ileri sürülen İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü hakkında, valilikçe soruşturma başlatıldı.

Konuyla ilgili Karaman Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Ermenek Kaymakamlığı tarafından düzenlenen nevruz şenliklerinde, Türk Bayrağının yanı sıra Türk cumhuriyetlerinin de bayraklarının yer aldığı geçit töreninde tüm protokol üyeleri ayağa kalkarken Ermenek İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü H.A'nın ayağa kalkmadığı ve oturduğu yerden geçit törenini izlediği konusunda ulusal ve yerel basında çıkan haberler üzerine adı geçen Şube Müdürü hakkında Karaman Valiliği tarafından soruşturma başlatılmıştır" denildi. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karaman'da Türk Bayrağına Saygısızlık İddiasına Soruşturma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi
    17:47 TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Kulübüne ve sarı-kırmızılıların futbol direktör yardımcısı Ayhan Akman ile kalecisi Günay Güvenç'e para ve hak mahrumiyeti cezaları verdi. Galatasaray'a 380 bin lira para cezası, Ayhan Akman'a 15 gün hak mahrumiyeti cezası ve Günay Güvenç'e 2 maç men ve 26 bin lira para cezası uygulandı. Kasımpaşa ve Adana Demirspor Kulüpleri ile Fatih Karagümrük de cezalar aldı.


Advertisement