Karadeniz Müziği Duyunca Halay Çeken Laz Kızı - Son Dakika
Yaşam

Karadeniz Müziği Duyunca Halay Çeken Laz Kızı

Karadeniz müziğini duyar duymaz ağlamayı bırakıp halay çekmeye başlayan minik kızın görüntüleri izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.

29.08.2015 12:47  Güncelleme: 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Minik kızın görüntüleri paylaşım rekoru kırıyor. Ağlamaya başladığı sırada babası tarafından Karadeniz müziği açılan minik kız, aniden susup halay çekmeye başlayarak tam bir laz kızı olduğunu doğruluyor.

Karadeniz Müziği Duyunca Halay Çeken Laz Kızı

Son Dakika Yaşam Karadeniz Müziği Duyunca Halay Çeken Laz Kızı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • Tc Cumhuriyeti: Kahrolsun Akp Mhp Teröristleri 4 14 Yanıtla Adanali: Ulan nereye baksam ayni seyi yazmissin oglum bak git 3 0 Sıla: Kafayı kırmışın sen 2 0
  • pert: lutfen halay malay diyipte guzelim horonu skndrk kurt sallamasi halayla bagdastirmayin. 10 2 Yanıtla
  • Karadenizli: halay degil horon o horon. kultur fakiri 10 1 Yanıtla
  • laz uşağı : onun adı halay değil horon. Bu kadar cahil olmayın lütfen! !! 8 1 Yanıtla
  • Türk: Laz olduğunu nerden bilionuz 8 0 Yanıtla
  • temel : haçen kurban olaım sana 8 0 Yanıtla
  • berna: kara denizin insanlarini severim oyle yok lafi eveleyim geveleyim demezler dusuncelerini dan diye soylerler karadeniz turkusunude severim ne bilim huzunlendirir beni yalniz kara denizin bi huyu kotu cok cabuk parrliyiniz da :) benim esimde kara denizli sonra pisman oluyorda iste bu huyu kotu aninda cabul kiziyor 7 0 Yanıtla Kutup yildizi: RIZELI TAYYIP OLMASAYDI KARADENIZ COK DAHA GUZEL OLURDU !..... 42 6
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi'nden 3 kedi ve 1 köpek daha sahiplendirildi
    14:20 Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi'nden 3 kedi ve 1 köpek daha sahiplendirildi

    Tepebaşı Belediyesi Doğal Yaşam Merkezi, binlerce sokak hayvanını sahiplendirerek örnek olmaya devam ediyor. Merkezde bakımları yapılan 3 kedi ve 1 köpek daha sıcak yuvalara kavuşturuldu. Sahiplendirme konusunda bilgi almak isteyenler ise Doğal Yaşam Merkezi'ne ulaşabilirler.

  • Adıyaman'da Motosiklet Kazası: 2 Kişi Yaralandı
    14:11 Adıyaman'da Motosiklet Kazası: 2 Kişi Yaralandı

    Adıyaman'da, sürücüsünün kontrolünden çıkan motosikletin refüje çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Yeni Zigana Tüneli'nde Otomobil Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti
    14:00 Yeni Zigana Tüneli'nde Otomobil Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Gümüşhane ve Trabzon arasındaki Yeni Zigana Tüneli'nde meydana gelen kazada, otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek tünel duvarına çarptı ve hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Trabzon'da Vargel Sistemli Teleferikte Kurtarma Tatbikatı Gerçekleştirildi
    13:58 Trabzon'da Vargel Sistemli Teleferikte Kurtarma Tatbikatı Gerçekleştirildi

    Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde bulunan vargel sistemli teleferikte kurtarma tatbikatı gerçekleştirildi. Özel bir şirketin arama kurtarma ekibi tarafından gerçekleştirilen tatbikatta, senaryo gereği teleferikte mahsur kalanlar kurtarıldı. Kurtarma malzemelerinin teleferik kabininin içinde bulunması sayesinde tahliye işlemi hızlı bir şekilde gerçekleştirildi.

  • Kırklareli'nde Yolcu Otobüsü Devrildi: 11 Yaralı
    13:49 Kırklareli'nde Yolcu Otobüsü Devrildi: 11 Yaralı

    Kırklareli'nde Bulgaristan'a gitmek için İstanbul'dan hareket eden bir yolcu otobüsü, Kavaklı beldesi Koru mevkiinde yoldan çıkarak devrildi. Kazada, sürücü dahil olmak üzere 11 kişi yaralandı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralılar çevredeki hastanelere sevk edildi. Kırklareli Valisi, Belediye Başkanı ve İl Jandarma Komutanı da bölgeye gelerek çalışmaları takip etti.

  • Yangından küle dönen marketin hasarı böyle görüntülendi
    13:48 Yangından küle dönen marketin hasarı böyle görüntülendi

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çıkan yangında zarar gören marketin hasarı dron ile havadan görüntülendi. Görüntülerde marketteki ürünlerin tamamen yandığı ve çatının çöktüğü görüldü.

  • Adana'da düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı halkın sahiplenmesiyle başarıya ulaştı
    13:44 Adana'da düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı halkın sahiplenmesiyle başarıya ulaştı

    Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nın halkın sahiplenmesiyle başarıya ulaştığını belirtti. Karnavalın ekonomiye değer kattığını ifade eden Karnaval Komitesi Başkanı Ali Haydar Bozkurt, gelecek sene daha kalabalık bir katılım beklediklerini söyledi. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger ise karnavalın yerel idareler, sivil toplum ve merkezi idare işbirliğiyle gerçekleştirilmesinin önemini vurguladı.

  • Göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti
    13:44 Göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti

    Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde kanalizasyon borusu döşerken meydana gelen göçükte toprak altında kalan işçi hayatını kaybetti.

  • İzmir Balçova'daki Teleferik Tesislerinde Bakım Tamamlandı
    13:36 İzmir Balçova'daki Teleferik Tesislerinde Bakım Tamamlandı

    İzmir Büyükşehir Belediyesi, Balçova'daki teleferik tesislerinde yapılan titiz bakım çalışmalarının tamamlandığını duyurdu. Tesislerin Avrupa Birliği standartlarında hizmet verdiği ve güvenli bir şekilde kullanılabileceği belirtildi.


Advertisement