Karadayı Dizisine Yeni Bir Kadın Oyuncu Katılıyor - Son Dakika
Magazin

Karadayı Dizisine Yeni Bir Kadın Oyuncu Katılıyor

Karadayı Dizisine Yeni Bir Kadın Oyuncu Katılıyor

Karadayı'ya bu sezon yeni bir kadın oyuncu katılıyor. Yapım şirketi rol için Melisa Sözen ve Funda Eryiğit arasında karar verecek.

30.08.2014 12:30  Güncelleme: 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

atv’nin reyting rekortmeni dizisi ‘Karadayı’ 2 sezon süren başarısının ardından seyirciden gelen yoğun istek üzerine bu sezon da sürüyor.

REYTİNG REKORLARI KIRIYOR

Kenan İmirzalıoğlu’yla Bergüzar Korel’in başrolünü oynadığı dizi, her hafta sürükleyici senaryosu ve etkileyici oyunculuklarıyla en çok izlenen ilk 100 program içerisinde hem Tüm Kişiler’de, hem de AB Sosyoekonomik Statü’de 1. olmayı başardı.

YENİ OYUNCU KATILACAK

Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın kaleme aldığı ‘Karadayı’, bu sezon da sürprizleriyle seyirciyi ekrana kilitleyecek. Hakime Feride ile Mahir’in engellerle sınanan aşkını beyazcama taşıyan diziye yeni bir kadın oyuncu katılıyor.

İKİ OYUNCU ARASINDA KALINDI

Yapım şirketi Ay Yapım, rol için haziran ayından beri Hatice Şendil, Şükran Ovalı ve Sinem Öztürk gibi pek çok ünlü kadın oyuncuyla görüştü. Sonunda iki isim arasında karar verme aşamasına geldi. Yapım şirketi, dizide karanlık olayların arkasında yer alacak olan kadın karakter için son olarak genç yıldızlar Funda Eryiğit ve Kanal D’de ekrana gelen son dizisi ‘Anasının Oğlu’, final yapan Melisa Sözen’le görüşüyor.

KARADAYI'NIN OKUDUĞU ŞİİR REKOR KIRDI

Üçüncü sezonunda da pazartesi akşamlarına damga vurmaya hazırlanan Karadayı’nın fragmanları tıklanma rekoru kırıyor. Mahir’in özellikle 2. fragmanda Feride’ye okuduğu Yılmaz Güney’in ‘Canım, Sevdiğim, Yüreğim’ şiiri büyük beğeni topladı.



Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Karadayı Dizisine Yeni Bir Kadın Oyuncu Katılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mami: melisa. . . 6 2 Yanıtla

Advertisement