Karacabey İkizce Alt Yapı Çalışması - Son Dakika
Güncel

Karacabey İkizce Alt Yapı Çalışması

Karacabey İkizce Alt Yapı Çalışması

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan geçtiğimiz günlerde Karacabey'de gerçekleştirdiği incelemelerde şehrin önemli noktalarında belediye olarak yapılması gerekenleri yerinde gözlemledi.

25.09.2014 09:52  Güncelleme: 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehir merkezi dışında Galericiler Sitesi esnafıyla da bir araya gelen Özkan, İkizce'de süren alt yapı çalışmaları hakkında ekiplerden bilgi aldı.

Başkan Özkan'ın önceki günkü ziyaretleri arasında ilk olarak şehir merkezinde atıl durumda olan ve çevre kirliliğinin yanı sıra görüntü kirliliğine de neden olan yerler hakkında incelemelerde bulundu. Bu incelemelerde birini Araplarbayırı yanında bulunan ve Gençlik parkı bitiminden başlayan boş arazilerde yaptı.

Bölgenin heyelan bölgesi olması dolayısıyla yapı izni verilmediğini belirten Özkan incelemeler sırasında yaptığı açıklamada "birikmiş çöplerin ortadan kaldırılması için Temizlik İşleri ekiplerimiz ile Park-Bahçeler ekiplerimiz burada görevlendirildi. Kısa sürede öncelikle bu alanların temizliğinin yapılmasını planlıyoruz. Ardından söz konusu yerlerde sosyal ve yeşil alanlar yaratmak için çaba sarf edeceğiz" dedi.

Özkan'ın bir sonraki durağında ise Galericiler Sitesi yer aldı. Burada Galericiler Sitesi Başkanı Sami Erkan ile bir araya gelen Başkan Ali Özkan esnafla birlikte site sorunlarını ve önerilerini dinledi. Yapılması gerekenleri not aldı.

Başkan Ali Özkan'ın son durağı ise alt yapı çalışmaları sona eren İkizce Mahallesi oldu. Kısa bir süre önce yapılan incelemelerde kanalizasyon giderleri ile içe suyunun birbirine karıştığı tespiti sonrası zaman kaybetmeden çalışmalara başlayan BUSKİ ekipleri köyün alt yapısının tamamını yeniledi.

BUSKİ ekiplerince sona eren çalışmalar ilgili bilgi almak için mahallede incelemelerde bulunan Başkan Ali Özkan, Mahalle Muhtarı Mümin Ereselli ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle halkının duydukları memnuniyeti dile getirdikleri görüşmede Başkan Ali Özkan, "Son teknoloji içme suyu şebekeleri yenilendi. Şube bağlantılarına kadar kapsamlı bir alt yapı düzenlemesiyle İkizce Mahallemiz sağlıklı ve uzun ömürlü su taşıyan borulardan artık gönül rahatlığıyla suyunu içebilir" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karacabey İkizce Alt Yapı Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement