Karacabey'e "Engelsiz Hayat Merkezi" - Son Dakika
Yerel

Karacabey'e "Engelsiz Hayat Merkezi"

Karacabey\'e "Engelsiz Hayat Merkezi"

Bursa’nın Karacabey ilçesine engelliler için merkez kuruluyor.

31.08.2015 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Karacabey ilçesine engelliler için merkez kuruluyor.

Kaymakamlık makamında düzenlene törende, ilçeye yapılacak 'Engelsiz Hayat Merkezi' için imzalar atıldı. Kaymakamlık, Karacabey Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle yapılacak merkezle engellilerin hayatın daha fazla içinde olmaları sağlanacak. Protokole KaymakamYusuf Gökhan Yolcu, Belediye Başkanı Ali Özkan ile Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin imza attı.

Başkan Özkan, "Engelliler bizim hassas olduğumuz bir grup. Onların talebini süratle değerlendirmeye çalışıyoruz. Bu projeyi gerçekleştiren taraflardan olduğumuz için mutluyuz. Elimizden gelenin en iyisini yaparak ilçemizde engelleri kaldıracağız. Buna bizler yürekten inanıyoruz" dedi.

Drama Mahallesi Runguçpaşa Caddesi üzerinde eski Özel İdare Binası 'Engelsiz Hayat Merkezi' olarak düzenlenecek ve engellilerin sosyal ve kültürel alanda faaliyet gösterebilecekleri mekanlar oluşturulacak. Atölye çalışmaları sonrası ortaya çıkan eserlerin sergilenebileceği ve aynı zamanda satışa çıkarılacağı bir teşhir odası da merkezde yer alacak. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karacabey'e 'Engelsiz Hayat Merkezi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement