Karacabey'de Sokak Hayvanları İçin "İçme Suyu Odağı" - Son Dakika
Yerel

Karacabey'de Sokak Hayvanları İçin "İçme Suyu Odağı"

Karacabey\'de Sokak Hayvanları İçin "İçme Suyu Odağı"

Karacabey Belediyesi, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle sokak hayvanlarının susuz kalmaması için çeşitli noktalara "içme suyu odağı" yerleştirdi.

28.07.2014 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karacabey Belediyesi, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle sokak hayvanlarının susuz kalmaması için çeşitli noktalara "içme suyu odağı" yerleştirdi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yaptığı açıklamada, sokak hayvanlarının kendi doğal ortamlarında yaşamlarını sürdürebilmelerini hedeflediklerini, bu nedenle özellikle yaz aylarında su bulmakta zorlanan sokak hayvanları için su kapları hazırladıklarını belirtti.

Özel tasarlanan su kaplarının içlerinin devamlı temiz suyla dolu olması için kaplara mevcut sulama sisteminden su bağlantısı yapıldığını ifade eden Özkan, "Kapların içleri boşaldıkça sulama sisteminden otomatik olarak su doluyor, böylece kaplar hiç boş kalmıyor. Ayrıca suyun kirlenmesi durumunda termosifon sistemiyle boşaltılan su yeniden dolduruluyor" dedi. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karacabey'de Sokak Hayvanları İçin 'İçme Suyu Odağı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement